Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Genç başkandan örnek davranış

Gündem 10.04.2020 - 10:43, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1552+ kez okundu.
 

Genç başkandan örnek davranış

Van’ın Erciş Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Savaş Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" kampanyasına 7 aylık maaşını bağışlayarak örnek bir davranışta bulundu. İlçede 2 bin 754 aktif üye ile faaliyet verdiklerini belirten Erciş Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Savaş Çelik, örnek bir davranışta bulunarak 7 aylık maaşını ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına yatırdı. Milli dayanışmanın önemine de dikkat çeken Çelik, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyayı canı gönülden desteklediğimi belirterek 7 aylık maaşımı ilgili hesaba yatırdım. Milletçe bugüne dek nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız. Allah ülkemizi her türlü musibetlerden korusun ve birlik, beraberliğimizi daim eylesin’’ dedi.

Van’ın Erciş Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Savaş Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı "Biz Bize Yeteriz Türkiye’m" kampanyasına 7 aylık maaşını bağışlayarak örnek bir davranışta bulundu.
İlçede 2 bin 754 aktif üye ile faaliyet verdiklerini belirten Erciş Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı Savaş Çelik, örnek bir davranışta bulunarak 7 aylık maaşını ‘Biz Bize Yeteriz Türkiye’m’ kampanyasına yatırdı. Milli dayanışmanın önemine de dikkat çeken Çelik, ‘’Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı kampanyayı canı gönülden desteklediğimi belirterek 7 aylık maaşımı ilgili hesaba yatırdım. Milletçe bugüne dek nice badirelere göğüs gerdik. Şimdi de el ele, gönül gönüle vererek Allah'ın izniyle bu zorluğu da başarıyla aşacağız. Allah ülkemizi her türlü musibetlerden korusun ve birlik, beraberliğimizi daim eylesin’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.