Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE ALABALIK TESİSLERİ KAPILARINI AÇTI MÜŞTERİLERİNİN HASRETİ SONA ERDİ

Gündem 06.06.2020 - 18:51, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2788+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE ALABALIK TESİSLERİ KAPILARINI AÇTI MÜŞTERİLERİNİN HASRETİ SONA ERDİ

Erciş’te Corona virüs (Covid-19) nedeniyle uzun süredir kapalı olan alabalık dinlenme tesisi hizmetine başladı.  Uzun yıllardır  Erciş’e ve yakın çevre il ve ilçelere de hizmet eden alabalık tesisi yeniden açıldı. Yeni alınan coronavirüs (Covid-19) tedbir kurallarıyla beraber kendi tesislerinde bu kuralara uyarak hizmetlerine kaldıkları yerden tesis çalışmasına devam ediyor. Sosyal mesafenin uygulandığı hijyen kurallarının tam uygulandığı alabalık tesislerine müşteriler gönül rahatlığıyla gelmekteler.  Yeni duruma yavaş yavaş alışmaya çalışan insanlar istedikleri hizmeti eksiksiz alıyorlar. Sadece Erciş’e hizmet etmeyen alabalık tesisi, Erciş'e gelen bir misafin de en iyi ağırlandığı yerlerin başında gelir. Erciş alabalık tesisleri misafirperver Erciş haklına hizmet vermesi halkı ve müşterilerini sevindirmirtir. Alabalık tesisinin Erciş merkeze yakın olması müşterilerin tesis alanında arabalarına rahat park alanı bulması ve yemyeşil bir alanda bulunan Erciş alabalık tesisi müşterileri kendisine has durumuyla çekmektedir. Bu güzel tesiste karınlarını doyurmaya gelen misafir konuklar, aileler ve müşteriler havuzdaki canlı alabalıkların seyrine de doyamıyorlar. Uzun yıllardır Erciş alabalık tesislerinin işletmeciliğini yapan C.Ü.yaptığı bu işletmecilikten çok memnun olduğunu dile getiriyor.İşletmelerine gelen müşterilerin memnun ayrılışları onları daha da memnun ettiğini belirterek; türkü ve şarkılara konu olan Işıklı Çeşmesi (Kaniya Mahsu) kaynağının suyunda yetiştirdiği alabalıkların bu kadar rağbet görmesi hayallerindeki işi daha özenle yaptıklarını belirtiyor. Tesislerinin fiziki yapısının da doğal fiziki ortama uygun olarak yapıldığını söyleyen işletme sahibi buraya çok önem verdiklerini ifade ettiler.Haber:Yadigar BARAN

Erciş’te Corona virüs (Covid-19) nedeniyle uzun süredir kapalı olan alabalık dinlenme tesisi hizmetine başladı.
 Uzun yıllardır  Erciş’e ve yakın çevre il ve ilçelere de hizmet eden alabalık tesisi yeniden açıldı. Yeni alınan coronavirüs (Covid-19) tedbir kurallarıyla beraber kendi tesislerinde bu kuralara uyarak hizmetlerine kaldıkları yerden tesis çalışmasına devam ediyor. Sosyal mesafenin uygulandığı hijyen kurallarının tam uygulandığı alabalık tesislerine müşteriler gönül rahatlığıyla gelmekteler. 
Yeni duruma yavaş yavaş alışmaya çalışan insanlar istedikleri hizmeti eksiksiz alıyorlar.
Sadece Erciş’e hizmet etmeyen alabalık tesisi, Erciş'e gelen bir misafin de en iyi ağırlandığı yerlerin başında gelir. Erciş alabalık tesisleri misafirperver Erciş haklına hizmet vermesi halkı ve müşterilerini sevindirmirtir.
Alabalık tesisinin Erciş merkeze yakın olması müşterilerin tesis alanında arabalarına rahat park alanı bulması ve yemyeşil bir alanda bulunan Erciş alabalık tesisi müşterileri kendisine has durumuyla çekmektedir. Bu güzel tesiste karınlarını doyurmaya gelen misafir konuklar, aileler ve müşteriler havuzdaki canlı alabalıkların seyrine de doyamıyorlar.
Uzun yıllardır Erciş alabalık tesislerinin işletmeciliğini yapan C.Ü.yaptığı bu işletmecilikten çok memnun olduğunu dile getiriyor.İşletmelerine gelen müşterilerin memnun ayrılışları onları daha da memnun ettiğini belirterek; türkü ve şarkılara konu olan Işıklı Çeşmesi (Kaniya Mahsu) kaynağının suyunda yetiştirdiği alabalıkların bu kadar rağbet görmesi hayallerindeki işi daha özenle yaptıklarını belirtiyor. Tesislerinin fiziki yapısının da doğal fiziki ortama uygun olarak yapıldığını söyleyen işletme sahibi buraya çok önem verdiklerini ifade ettiler.Haber:Yadigar BARAN

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.