Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te elektrik hatları yer altına alınıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2020 - 19:13, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2112+ kez okundu.
 

Erciş’te elektrik hatları yer altına alınıyor

Van’ın Erciş Belediyesi’nin girişimleriyle ilçenin Tugay Caddesi ve Millet Bahçesi çevresindeki elektrik ve internet hatları yer altına alınıyor. Erciş Belediyesi ilçedeki hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında ilçenin birçok cadde ve sokağında yol çalışmaları yapılırken Tugay Caddesi ve Millet Bahçesi çevresindeki yol çalışmaları ise sürüyor. Yeni yapılan BSK asfalt kaplama ile şehrin çehresi ve imajı değişirken, cadde kenarlarında kalan ve görüntü kirliliğine sebep olan elektrik enerji nakil hatları ile internet erişim hatlarının yer altına alınması için çalışmalar başlatıldı. Erciş Belediyesi’nin girişimleri ile BSK asfalt kaplama alt yapı çalışmalarının sürdüğü yollarda Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ve internet hatları yer altına alınıyor.

Van’ın Erciş Belediyesi’nin girişimleriyle ilçenin Tugay Caddesi ve Millet Bahçesi çevresindeki elektrik ve internet hatları yer altına alınıyor.
Erciş Belediyesi ilçedeki hummalı çalışmalarını sürdürüyor. Söz konusu çalışmalar kapsamında ilçenin birçok cadde ve sokağında yol çalışmaları yapılırken Tugay Caddesi ve Millet Bahçesi çevresindeki yol çalışmaları ise sürüyor. Yeni yapılan BSK asfalt kaplama ile şehrin çehresi ve imajı değişirken, cadde kenarlarında kalan ve görüntü kirliliğine sebep olan elektrik enerji nakil hatları ile internet erişim hatlarının yer altına alınması için çalışmalar başlatıldı. Erciş Belediyesi’nin girişimleri ile BSK asfalt kaplama alt yapı çalışmalarının sürdüğü yollarda Van Gölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ve internet hatları yer altına alınıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.