Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş'te metruk binaların yıkımına devam ediliyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2020 - 13:53, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1468+ kez okundu.
 

Erciş'te metruk binaların yıkımına devam ediliyor

 Van’ın Erciş ilçesinde tehlike oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediliyor. Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği hafta sonunda Erciş’te, risk oluşturan metruk binaların yıkımına da devam ediliyor. Bina sahiplerinin Erciş Belediyesi’ne müracaatları doğrultusunda Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından binalar kontrollü bir şekilde yakılarak ortadan kaldırılıyor. Rutin olarak gerçekleştirilen çalışmalarla, can ve mal güvenliğini tehdit eden tehlikeli yapılar ile genel güvenlik ve asayiş bakımından tehlike arz eden metruk yapıların kontrollü bir şekilde yıkımı gerçekleştirilirken şehirdeki görüntü kirliliği de ortadan kaldırılıyor. 2019 yılında başlanan çalışmalar ile şu ana kadar 190 metruk binanın yıkımı gerçekleştirilirken 2021 yılında da çalışmaların periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

 Van’ın Erciş ilçesinde tehlike oluşturan metruk binaların yıkımına devam ediliyor.
Sokağa çıkma kısıtlamasının devam ettiği hafta sonunda Erciş’te, risk oluşturan metruk binaların yıkımına da devam ediliyor. Bina sahiplerinin Erciş Belediyesi’ne müracaatları doğrultusunda Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından binalar kontrollü bir şekilde yakılarak ortadan kaldırılıyor. Rutin olarak gerçekleştirilen çalışmalarla, can ve mal güvenliğini tehdit eden tehlikeli yapılar ile genel güvenlik ve asayiş bakımından tehlike arz eden metruk yapıların kontrollü bir şekilde yıkımı gerçekleştirilirken şehirdeki görüntü kirliliği de ortadan kaldırılıyor. 2019 yılında başlanan çalışmalar ile şu ana kadar 190 metruk binanın yıkımı gerçekleştirilirken 2021 yılında da çalışmaların periyodik olarak devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.