Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş'te vatandaşlar sahile koştu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2021 - 17:20, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1574+ kez okundu.
 

Erciş'te vatandaşlar sahile koştu

Van'ın Erciş ilçesinde vatandaşlar kısıtlamanın kaldırılması ile sahile akın etti. Erciş ilçesinde kısıtlamanın kaldırılmasıyla birlikte insanlar sahillere piknik yerlerine koştu. Uzun bir aradan sonra tatil gününü ve havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar, sahillere ve piknik yapabileceklere yerlere giderek ve sosyal mesafeyi koruyarak hem tatilin hem de güzel havanın keyfini çıkardı. Polis ekipleri ise sahilde ve piknik yerlerinde vatandaşları sosyal mesafe maske ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Erciş kaymakamı ve belediye başkan vekili Nuri Mehmetbeyoğlu da ilçe genelinde kahve ve lokantalarda denetimlerde bulundu.

Van'ın Erciş ilçesinde vatandaşlar kısıtlamanın kaldırılması ile sahile akın etti.
Erciş ilçesinde kısıtlamanın kaldırılmasıyla birlikte insanlar sahillere piknik yerlerine koştu. Uzun bir aradan sonra tatil gününü ve havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar, sahillere ve piknik yapabileceklere yerlere giderek ve sosyal mesafeyi koruyarak hem tatilin hem de güzel havanın keyfini çıkardı.
Polis ekipleri ise sahilde ve piknik yerlerinde vatandaşları sosyal mesafe maske ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Erciş kaymakamı ve belediye başkan vekili Nuri Mehmetbeyoğlu da ilçe genelinde kahve ve lokantalarda denetimlerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.