Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Nemrut Krater Gölü’nde kartpostallık görüntüler

Gündem 08.05.2024 - 16:51, Güncelleme: 08.05.2024 - 16:51 1783 kez okundu.
 

Nemrut Krater Gölü’nde kartpostallık görüntüler

İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki mükemmeliyet ödüllü Nemrut Krater Gölü’nde, mayıs ayının gelmesiyle birlikte kartpostallık görüntüler oluştu.
Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü kartpostallık görüntülerle görenleri kendine hayran bırakıyor. İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki mükemmeliyet ödüllü Nemrut Krater Gölü’nde, mayıs ayının gelmesiyle birlikte kartpostallık görüntüler oluştu. Karların yavaş yavaş erimesiyle doğa yeniden canlanırken Nemrut’u ziyarete gelen vatandaşlar ise zirveye kadar açık olan yoldan tepelere çıkarak fotoğraf çekiyor. Nemrut Krater Gölü’ne gezmek amaçlı geldiklerini ancak kardan dolayı kapalı olduğunu söyleyen Güler Açıkgöz, “Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü’nü görmeye geldik. Fakat kardan dolayı yol kapalı olduğu için zirvede bulunan tepelerde fotoğraflarımızı çektik. Güzel bir yer herkese tavsiye ederim” dedi.
İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki mükemmeliyet ödüllü Nemrut Krater Gölü’nde, mayıs ayının gelmesiyle birlikte kartpostallık görüntüler oluştu.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü kartpostallık görüntülerle görenleri kendine hayran bırakıyor.
İlçe merkezine 15 kilometre uzaklıktaki mükemmeliyet ödüllü Nemrut Krater Gölü’nde, mayıs ayının gelmesiyle birlikte kartpostallık görüntüler oluştu. Karların yavaş yavaş erimesiyle doğa yeniden canlanırken Nemrut’u ziyarete gelen vatandaşlar ise zirveye kadar açık olan yoldan tepelere çıkarak fotoğraf çekiyor.
Nemrut Krater Gölü’ne gezmek amaçlı geldiklerini ancak kardan dolayı kapalı olduğunu söyleyen Güler Açıkgöz, “Tatvan ilçesinde bulunan Nemrut Krater Gölü’nü görmeye geldik. Fakat kardan dolayı yol kapalı olduğu için zirvede bulunan tepelerde fotoğraflarımızı çektik. Güzel bir yer herkese tavsiye ederim” dedi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.