Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Sel suları Van Gölü’nü kahverengiye boyadı

Gündem 27.03.2024 - 15:34, Güncelleme: 27.03.2024 - 15:34 1042+ kez okundu.
 

Sel suları Van Gölü’nü kahverengiye boyadı

Meteorolojinin yaptığı uyarının ardından Bitlis’in Ahlat ilçesinde karla karışık yağmur etkili oldu.
Bitlis’in Ahlat ilçesinde yağmur ve sel sonrası dere yataklarından dökülen sular, Van Gölü’nü kahverengiye boyadı. Meteorolojinin yaptığı uyarının ardından Bitlis’in Ahlat ilçesinde karla karışık yağmur etkili oldu. Yağış sonrası sel suları dere yataklarından Van Gölü’ne döküldü. İlçenin Ahlat-Tatvan yolu üzerindeki 10 kilometrelik hattan dökülen sel suları sonrası Van Gölü kahverengiye boyanırken ortaya çıkan görüntü ise havadan görüntülendi. Öte yandan, kara yolunu kullanan sürücüler ise sel suları ve masmavi Van Gölü suyunun oluşturduğu görüntü karşısında şaşırdı
Meteorolojinin yaptığı uyarının ardından Bitlis’in Ahlat ilçesinde karla karışık yağmur etkili oldu.

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yağmur ve sel sonrası dere yataklarından dökülen sular, Van Gölü’nü kahverengiye boyadı.
Meteorolojinin yaptığı uyarının ardından Bitlis’in Ahlat ilçesinde karla karışık yağmur etkili oldu. Yağış sonrası sel suları dere yataklarından Van Gölü’ne döküldü. İlçenin Ahlat-Tatvan yolu üzerindeki 10 kilometrelik hattan dökülen sel suları sonrası Van Gölü kahverengiye boyanırken ortaya çıkan görüntü ise havadan görüntülendi.
Öte yandan, kara yolunu kullanan sürücüler ise sel suları ve masmavi Van Gölü suyunun oluşturduğu görüntü karşısında şaşırdı

Bitlis HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.