Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ahlat-Adilcevaz kara yolunda heyelan

Gündem 19.09.2024 - 16:59, Güncelleme: 19.09.2024 - 16:59 311 kez okundu.
 

Ahlat-Adilcevaz kara yolunda heyelan

Bitlis’te aşırı yağışlar nedeniyle Ahlat-Adilcevaz kara yolunda heyelan meydana geldi
Bitlis’te aşırı yağışlar nedeniyle Ahlat-Adilcevaz kara yolunda heyelan meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, aşırı yağış sonrası Ahlat-Adilcevaz kara yolunun 10’uncu kilometresinde heyelan meydana geldi. Yağmur sonucu oluşan selle birlikte gelen heyelan Ahlat-Adilcevaz kara yolunu trafiğe kapattı. Toprak kayması nedeniyle yolda araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Trafik ve karayolları ekiplerinin hızlı müdahalesi ve temizliği sonrası yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.
Bitlis’te aşırı yağışlar nedeniyle Ahlat-Adilcevaz kara yolunda heyelan meydana geldi

Bitlis’te aşırı yağışlar nedeniyle Ahlat-Adilcevaz kara yolunda heyelan meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, aşırı yağış sonrası Ahlat-Adilcevaz kara yolunun 10’uncu kilometresinde heyelan meydana geldi. Yağmur sonucu oluşan selle birlikte gelen heyelan Ahlat-Adilcevaz kara yolunu trafiğe kapattı. Toprak kayması nedeniyle yolda araçlar uzun kuyruk oluşturdu. Trafik ve karayolları ekiplerinin hızlı müdahalesi ve temizliği sonrası yol kontrollü olarak yeniden trafiğe açıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.