ERCİŞ BELEDİYESİ ASFALT ŞANTİYESİNİN TEMELİNİ ATTI

Erciş  Belediyesi asfalt şantiyesi kuruyor.Erciş’te  özellikle altyapı ve doğalgaz çalışmaları sonrası bozulan yolların yenilenmesi için kilitli parke taşından ziyade asfalt uygulaması için kolları sıvayan Erciş  Belediyesi, asfalt şantiyesinin ihalesi tamamlanarak çalışmalara başlandı.Asfalt plenti ihalesi için hazırlıkların tamamlandığını belirten Erciş Belediyesi Eş Başkanları yaptığı açıklamada  İlçemizin en temel ihtiyacı olan asfaltsız yol problemini kalıcı bir şekilde çözebilmek için Belediyemizin kaynaklarını en doğru temelde kullanmak amacıyla asfalt şantiyemizin temelini atmak için çalışmalara başladık. Tesisimiz kurulup, üretime başlandığında, tüm mahallelerimizin yollarını, daha hızlı yenileyeceğiz. Hayırlı olsun dedi.
Kurulum İçin İlk Adım Atıldı
Erciş – Van  yolu üzerinde arsa tahsis edilen alana kurulmaya başlanan asfalt plentinde ilgili firma tarafından faaliyetler tüm hızıyla devam ediyor.
Hedef, ilk üretimle sorunlu yollara müdahale etmek
Kurulum çalışmaları başlarken malzeme temini için de hazırlıkların devam edeceğini belirten Erciş  Belediyesi üretiminin de gerçekleştirileceğini söyledi. Saatte 160 ton üretim kapasitesine sahip asfalt plentinde, hızlı hizmet ile birlikte yolların kaliteli BSK asfalt ile kaplanacak. İlk üretimle birlikte sorunlu olmaları bakımından aciliyet arz eden yollarda yenileme çalışmalarına başlamayı hedefleniyor.(Haber:Sadiye YİGİT)