Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi

Yaşam 18.05.2024 - 17:59, Güncelleme: 18.05.2024 - 17:59 2697+ kez okundu.
 

Anne ayı ve yavruları yiyecek ararken görüntülendi

Bahçesaray ilçesi Sündüs yaylasına çıkan vatandaşlar, baharın gelmesiyle canlanan doğada anne ve 3 yavru ayıyla karşılaştı.
Van’ın Bahçesaray ilçesinde anne ayı ve 3 yavrusu doğada yiyecek ararken görüntülendi. Bahçesaray ilçesi Sündüs yaylasına çıkan vatandaşlar, baharın gelmesiyle canlanan doğada anne ve 3 yavru ayıyla karşılaştı. Yiyecek aradığı gözlenen ayılar bir süre bölgede gezindi. Cep telefonu ile görüntülenen anne ve yavru ayılar daha sonra gözden kayboldu.
Bahçesaray ilçesi Sündüs yaylasına çıkan vatandaşlar, baharın gelmesiyle canlanan doğada anne ve 3 yavru ayıyla karşılaştı.

Van’ın Bahçesaray ilçesinde anne ayı ve 3 yavrusu doğada yiyecek ararken görüntülendi.
Bahçesaray ilçesi Sündüs yaylasına çıkan vatandaşlar, baharın gelmesiyle canlanan doğada anne ve 3 yavru ayıyla karşılaştı. Yiyecek aradığı gözlenen ayılar bir süre bölgede gezindi. Cep telefonu ile görüntülenen anne ve yavru ayılar daha sonra gözden kayboldu.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.