Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ardahan'da dolu yağışı sonrası her yer beyaza büründü

Gündem 05.09.2024 - 10:59, Güncelleme: 05.09.2024 - 10:59 3374 kez okundu.
 

Ardahan'da dolu yağışı sonrası her yer beyaza büründü

Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Yeniköy köyünde etkili olan sağanak ve dolu, köyü beyaza bürüdü
Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Yeniköy köyünde etkili olan sağanak ve dolu, köyü beyaza bürüdü. Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Yeniköy köyünde sabah saatlerinde sağanak ve dolu etkili oldu. Dolu yağışı, Eylül ayının başında nadir görülen bir tablo oluşturdu. Kar manzarasını aratmayan dolu yağışı şaşırttı. Aniden bastıran doluya hazırlıksız yakalanan köylüler de zor anlar yaşadı. Köyde yaklaşık 20 dakika etkili olan dolunun ardından her yer bembeyaz oldu.
Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Yeniköy köyünde etkili olan sağanak ve dolu, köyü beyaza bürüdü

Ardahan’ın Göle ilçesine bağlı Yeniköy köyünde etkili olan sağanak ve dolu, köyü beyaza bürüdü.
Ardahan'ın Göle ilçesine bağlı Yeniköy köyünde sabah saatlerinde sağanak ve dolu etkili oldu. Dolu yağışı, Eylül ayının başında nadir görülen bir tablo oluşturdu. Kar manzarasını aratmayan dolu yağışı şaşırttı.
Aniden bastıran doluya hazırlıksız yakalanan köylüler de zor anlar yaşadı. Köyde yaklaşık 20 dakika etkili olan dolunun ardından her yer bembeyaz oldu.

Ardahan HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.