Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aslan, sürprize izin vermedi

Spor 13.05.2024 - 07:55, Güncelleme: 13.05.2024 - 07:55 2214+ kez okundu.
 

Aslan, sürprize izin vermedi

Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 mağlup etti
Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Galatasaray, geriye düştüğü maçta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar, en yakın rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesinde bitime 2 hafta kala 6 puanlık farkı korudu.   Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleyi 3-2 sarı-kırmızılar kazandı.   İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıda ev sahibi takım, 34. dakikada Ryan Mendes'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran Galatasaray, 45+4. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın golüyle skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.   CİMBOM KAÇTI, KARAGÜMRÜK YAKALADI Galatasaray, 70. dakikada Dries Mertens'in golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Karagümrük ise 83. dakikada Markao ile skora dengeyi getirdi. GALİBİYET GOLÜ BERKAN'DAN Galatasaray, 90. dakikada Berkan Kutlu'nun ceza sahasında attığı golle 3-2 öne geçti. Uzatmalarda gol sesi çıkmayınca sahadan galip ayrılan taraf, sarı-kırmızlı takım oldu. PUAN DURUMU 1- Galatasaray: 36 maç-99 puan 2- Fenerbahçe: 36 maç-93 puan
Galatasaray, Fatih Karagümrük'ü deplasmanda 3-2 mağlup etti

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük'e konuk olan Galatasaray, geriye düştüğü maçta rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılılar, en yakın rakibi Fenerbahçe ile oynayacağı derbi öncesinde bitime 2 hafta kala 6 puanlık farkı korudu.

 

Trendyol Süper Lig'in 36. haftasında Fatih Karagümrük ile Galatasaray kozlarını paylaştı. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadeleyi 3-2 sarı-kırmızılar kazandı.

 

İLK YARIDA KARŞILIKLI GOLLER

Karşılıklı ataklarla geçilen ilk yarıda ev sahibi takım, 34. dakikada Ryan Mendes'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra baskısını arttıran Galatasaray, 45+4. dakikada Barış Alper Yılmaz'ın golüyle skora dengeyi getirdi ve ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

 

CİMBOM KAÇTI, KARAGÜMRÜK YAKALADI

Galatasaray, 70. dakikada Dries Mertens'in golüyle 2-1 öne geçmeyi başardı. Karagümrük ise 83. dakikada Markao ile skora dengeyi getirdi.

GALİBİYET GOLÜ BERKAN'DAN

Galatasaray, 90. dakikada Berkan Kutlu'nun ceza sahasında attığı golle 3-2 öne geçti. Uzatmalarda gol sesi çıkmayınca sahadan galip ayrılan taraf, sarı-kırmızlı takım oldu.

PUAN DURUMU

1- Galatasaray: 36 maç-99 puan

2- Fenerbahçe: 36 maç-93 puan

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.