Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydınlar beldesinde Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi

Gündem 15.04.2023 - 09:34, Güncelleme: 15.04.2023 - 09:34 1805+ kez okundu.
 

Aydınlar beldesinde Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi

Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi
Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif yoğun ilgi gördü. Hazreti Ömer Camii’nde cuma namazı sonrası ziyarete açılan Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifi’ne belde merkezinin yanı sıra çevre köylerden de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif’i yakından görmenin heyecanını yaşayıp dua eden çoğu vatandaş, o muazzam görüntüyü cep telefonlarıyla da kayıt altına aldı. Adilcevaz İlçe Müftü Yardımcısı Heybetullah Evren, Aydınlar beldesinde Sakal-ı Şerif’i ziyaretinin sevincini yaşadıklarını belirterek, “Halkımız büyük ilgi gösteriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amacımız, Peygamber Efendimizin bir parçası olan Sakal-ı Şerif’ini ziyaret açmaktır" dedi.
Sakal-ı Şerif’e yoğun ilgi

Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bağlı Aydınlar beldesinde ziyarete açılan Sakal-ı Şerif yoğun ilgi gördü.
Hazreti Ömer Camii’nde cuma namazı sonrası ziyarete açılan Peygamber Efendimizin Sakal-ı Şerifi’ne belde merkezinin yanı sıra çevre köylerden de vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif’i yakından görmenin heyecanını yaşayıp dua eden çoğu vatandaş, o muazzam görüntüyü cep telefonlarıyla da kayıt altına aldı.
Adilcevaz İlçe Müftü Yardımcısı Heybetullah Evren, Aydınlar beldesinde Sakal-ı Şerif’i ziyaretinin sevincini yaşadıklarını belirterek, “Halkımız büyük ilgi gösteriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Amacımız, Peygamber Efendimizin bir parçası olan Sakal-ı Şerif’ini ziyaret açmaktır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.