Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bahçesaray Devlet Hastanesine ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı

Sağlık 11.07.2024 - 18:21, Güncelleme: 11.07.2024 - 18:21 2231+ kez okundu.
 

Bahçesaray Devlet Hastanesine ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı

Van İl Sağlık Müdürlüğü girişimleri sonucu Bahçesaray Devlet Hastanesi’ne ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı
 Van İl Sağlık Müdürlüğü girişimleri sonucu Bahçesaray Devlet Hastanesi’ne ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı. Sağlık Bakanlığı ile Van İl Sağlık Müdürlüğünün ortak çalışması sonucunda kentin 4 ilçesinde daha önce kadro tahsisi nedeniyle ataması yapılamayan 7 farklı uzmanlık dalında hekim atanabilir duruma getirildi. Böylece, Bahçesaray başta olmak üzere kentin 4 ilçesine, 7 alanda yeni uzman hekim ataması yapılabilecek. Yeni çalışma kapsamında; Bahçesaray Devlet Hastanesine kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı ile genel cerrahi uzmanı, Başkale Devlet Hastanesine göğüs hastalıkları uzmanı, Çaldıran Devlet Hastanesine ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Muradiye Devlet Hastanesine radyoloji uzmanı, ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanına ilişin kadro planlaması yapıldı.
Van İl Sağlık Müdürlüğü girişimleri sonucu Bahçesaray Devlet Hastanesi’ne ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı

 Van İl Sağlık Müdürlüğü girişimleri sonucu Bahçesaray Devlet Hastanesi’ne ilk kez ‘kadın hastalıkları ve doğum uzmanı’ kadrosu açıldı.
Sağlık Bakanlığı ile Van İl Sağlık Müdürlüğünün ortak çalışması sonucunda kentin 4 ilçesinde daha önce kadro tahsisi nedeniyle ataması yapılamayan 7 farklı uzmanlık dalında hekim atanabilir duruma getirildi. Böylece, Bahçesaray başta olmak üzere kentin 4 ilçesine, 7 alanda yeni uzman hekim ataması yapılabilecek. Yeni çalışma kapsamında; Bahçesaray Devlet Hastanesine kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, anestezi ve reanimasyon uzmanı ile genel cerrahi uzmanı, Başkale Devlet Hastanesine göğüs hastalıkları uzmanı, Çaldıran Devlet Hastanesine ortopedi ve travmatoloji uzmanı, Muradiye Devlet Hastanesine radyoloji uzmanı, ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanına ilişin kadro planlaması yapıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.