Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaldıran’da gölete düşen çocuk boğuldu

Gündem 30.05.2024 - 19:53, Güncelleme: 30.05.2024 - 19:53 2454+ kez okundu.
 

Çaldıran’da gölete düşen çocuk boğuldu

Alınan bilgilere göre olay, Avcıbaşı Mahallesi kırsalında meydana geldi.
Van’ın Çaldıran ilçesinde kar ve yağmur suları sonucu oluşan gölete düşen 11 yaşındaki çocuk boğuldu. Alınan bilgilere göre olay, Avcıbaşı Mahallesi kırsalında meydana geldi. Pancar toplamaya giden 11 yaşındaki Muhammed Bingöl, bilinmeyen bir sebepten dolayı eriyen kar ve yağmur suları sonucu oluşan gölete düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu Bingöl’ün cansız bedeni çıkarıldı. Bölgeye gelen Bingöl’ün yakınları gözyaşlarına boğulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Alınan bilgilere göre olay, Avcıbaşı Mahallesi kırsalında meydana geldi.

Van’ın Çaldıran ilçesinde kar ve yağmur suları sonucu oluşan gölete düşen 11 yaşındaki çocuk boğuldu.
Alınan bilgilere göre olay, Avcıbaşı Mahallesi kırsalında meydana geldi. Pancar toplamaya giden 11 yaşındaki Muhammed Bingöl, bilinmeyen bir sebepten dolayı eriyen kar ve yağmur suları sonucu oluşan gölete düştü. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye gelen AFAD ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu Bingöl’ün cansız bedeni çıkarıldı. Bölgeye gelen Bingöl’ün yakınları gözyaşlarına boğulurken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.