Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dereye düşen çocuğunu kurtarmak isterken kendisi kurtulamadı

Asayiş 20.07.2024 - 18:23, Güncelleme: 20.07.2024 - 18:23 2496+ kez okundu.
 

Dereye düşen çocuğunu kurtarmak isterken kendisi kurtulamadı

çocuğunu kurtarmak isteyen baba, kendisi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Van'ın Bahçesaray ilçesinde dereye düşen çocuğunu kurtarmak isteyen baba, kendisi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, olay, ilçenin Subaşı mevkiinde meydana geldi. Yozgat'tan gelerek ilçede bazı ziyaretler yaptıktan sonra Subaşı mevkiine giden ailenin 11 yaşındaki çocuğu, Müküs Çayı'na düştü. Suya girerek çocuğunu kurtarmak isteyen şahıs akıntıya kapıldı. Haber verilmesi üzerine bölgeye ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar suya düşen çocuğu sağ olarak kurtarırken, akıntıya kapılan vatandaşın ise cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybeden şahsın yapılan otopsisinin ardından defnedilmek üzere memleketi Yozgat'a gönderildi.
çocuğunu kurtarmak isteyen baba, kendisi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde dereye düşen çocuğunu kurtarmak isteyen baba, kendisi akıntıya kapılarak hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, olay, ilçenin Subaşı mevkiinde meydana geldi. Yozgat'tan gelerek ilçede bazı ziyaretler yaptıktan sonra Subaşı mevkiine giden ailenin 11 yaşındaki çocuğu, Müküs Çayı'na düştü. Suya girerek çocuğunu kurtarmak isteyen şahıs akıntıya kapıldı. Haber verilmesi üzerine bölgeye ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Vatandaşlar suya düşen çocuğu sağ olarak kurtarırken, akıntıya kapılan vatandaşın ise cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybeden şahsın yapılan otopsisinin ardından defnedilmek üzere memleketi Yozgat'a gönderildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.