Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVRAN ORGANİZE VE GELİNLİK HİZMET ÇITASINI YÜKSELTİYOR

Gündem 24.07.2024 - 17:27, Güncelleme: 24.07.2024 - 17:34 1844+ kez okundu.
 

DEVRAN ORGANİZE VE GELİNLİK HİZMET ÇITASINI YÜKSELTİYOR

DEVRAN DÜĞÜN ORGANİZE KIR DÜĞÜNLERİNDE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR
Devran organize ve gelinlik sarayı düğünlerde mutlu çiftlerin tercihi olmaya devam ediyor. Patnos ve Erciş olmak üzere çevre il ve ilçelere hizmet sunan Devran Düğün Organizasyonu büyük mutluluklara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.  Devran Düğün Organizasyon Sahibi Deniz Güzelaydın “Yıllar önce bölgemizde düğün organizasyonlarının eksiklerini gördük. O zaman bu işe girmeye karar verdik. Düğün ile ilgili her şeyi Adan Zeye kadar evlenecek çiftlere sunuyoruz. Bize gelen çiftlerin bütün ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Aynı günde dört beş organizasyon yapıyoruz. Bunların her biri bin veya binbeşyüz kişilik olabiliyor. Bu büyük organizasyonların altında büyük bir başarı ile çıkıyoruz. Bizi tercih eden çiftlerin mutluluğu bize yetiyor. Bu işi severek ve ekip olarak yapmaktan zevk alıyoruz” dedi. (Haber: Sadiye YİGİT) 
DEVRAN DÜĞÜN ORGANİZE KIR DÜĞÜNLERİNDE ÖNCÜ OLMAYA DEVAM EDİYOR

Devran organize ve gelinlik sarayı düğünlerde mutlu çiftlerin tercihi olmaya devam ediyor.
Patnos ve Erciş olmak üzere çevre il ve ilçelere hizmet sunan Devran Düğün Organizasyonu büyük mutluluklara ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 
Devran Düğün Organizasyon Sahibi Deniz Güzelaydın “Yıllar önce bölgemizde düğün organizasyonlarının eksiklerini gördük. O zaman bu işe girmeye karar verdik. Düğün ile ilgili her şeyi Adan Zeye kadar evlenecek çiftlere sunuyoruz. Bize gelen çiftlerin bütün ihtiyaçlarını karşılayabiliyoruz. Aynı günde dört beş organizasyon yapıyoruz. Bunların her biri bin veya binbeşyüz kişilik olabiliyor. Bu büyük organizasyonların altında büyük bir başarı ile çıkıyoruz. Bizi tercih eden çiftlerin mutluluğu bize yetiyor. Bu işi severek ve ekip olarak yapmaktan zevk alıyoruz” dedi.
(Haber: Sadiye YİGİT) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.