Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Doğum hastası kadın için ambulans helikopter havalandı

Sağlık 18.08.2024 - 18:37, Güncelleme: 18.08.2024 - 18:37 2581+ kez okundu.
 

Doğum hastası kadın için ambulans helikopter havalandı

Doğum hastası kadın için ambulans helikopter havalandı
Van'ın Bahçesaray Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan diyabet ve preklemsi tanılı doğum hastası kadın için ambulans helikopter havalandı. Bahçesaray Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan 41 yaşındaki 36 haftalık diyabet ve preklemsi tanılı gebe hastanın ileri tetkik ve tedavi için ambulans helikopter ile YYÜ Dursun Odabaş Tip Merkezi Hastanesine nakli sağlandı.
Doğum hastası kadın için ambulans helikopter havalandı

Van'ın Bahçesaray Devlet Hastanesinde tedavi görmekte olan diyabet ve preklemsi tanılı doğum hastası kadın için ambulans helikopter havalandı.
Bahçesaray Devlet Hastanesi'nde tedavi görmekte olan 41 yaşındaki 36 haftalık diyabet ve preklemsi tanılı gebe hastanın ileri tetkik ve tedavi için ambulans helikopter ile YYÜ Dursun Odabaş Tip Merkezi Hastanesine nakli sağlandı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.