Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ BELEDİYESİ FIRINLARI DENETLEDİ

Gündem 05.03.2025 - 19:01, Güncelleme: 05.03.2025 - 19:01 1592 kez okundu.
 

ERCİŞ BELEDİYESİ FIRINLARI DENETLEDİ

Erciş Belediyesi zabıta ekipleri kent genelinde hizmet veren fırın ve tandır evlerini denetledi
Erciş Belediyesi zabıta ekipleri kent genelinde hizmet veren fırın ve tandır evlerini denetledi. Halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdüren Erciş Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, denetimlerine son hız devam ediyor. Bu kapsamda gıda mühendisleri eşliğinde fırınları ve tandır evlerini tek tek gezen ekipler, gramaj, hijyen, maske, eldiven kullanımı ve iş yeri açma, çalışma ruhsatlarını kontrol etti. Farklı noktalarda faaliyet gösteren işletmelere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca ürünlerin son tüketim tarihleri, hijyen şartları, ürün ve malzemeleri saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğunuda denetlendi. Eksiklikleri tespit edilen işletmeler hakkında tutanak tutularak, gerekli uyarılar yapıldı. Ekipler, kent genelinde Ramazan ayı boyunca denetimlere devam edecek .Erciş Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerden halk memnun oldu. Bu denetimlerin Ramazan ayıyla sınırlı olmamasını talep ettiler.(Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş Belediyesi zabıta ekipleri kent genelinde hizmet veren fırın ve tandır evlerini denetledi

Erciş Belediyesi zabıta ekipleri kent genelinde hizmet veren fırın ve tandır evlerini denetledi.
Halk sağlığını korumaya yönelik çalışmalarını sürdüren Erciş Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, denetimlerine son hız devam ediyor. Bu kapsamda gıda mühendisleri eşliğinde fırınları ve tandır evlerini tek tek gezen ekipler, gramaj, hijyen, maske, eldiven kullanımı ve iş yeri açma, çalışma ruhsatlarını kontrol etti. Farklı noktalarda faaliyet gösteren işletmelere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde ayrıca ürünlerin son tüketim tarihleri, hijyen şartları, ürün ve malzemeleri saklama koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğunuda denetlendi. Eksiklikleri tespit edilen işletmeler hakkında tutanak tutularak, gerekli uyarılar yapıldı. Ekipler, kent genelinde Ramazan ayı boyunca denetimlere devam edecek
.Erciş Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimlerden halk memnun oldu. Bu denetimlerin Ramazan ayıyla sınırlı olmamasını talep ettiler.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.