Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ BELEDİYESİ PARKE TAŞI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Gündem 25.07.2024 - 08:08, Güncelleme: 25.07.2024 - 08:08 1489+ kez okundu.
 

ERCİŞ BELEDİYESİ PARKE TAŞI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Erciş’teki yollar için ilk müjde verildi
Erciş’teki yollar için ilk müjde verildi. Erciş Belediyesi Parke taşı hazırlıklarına başladı. Erciş Belediyesi kentte sürdürdüğü bakım, tamirat ve parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor ve bunlara yenisini ekleyerek 50.000 m² parke ihalesi tamamlandı. 55.000 m² içinde ihaleye çıkıldı ve toplamda 250.000 m² parke taşı alınarak ilçenin birçok mahallesinde çalışmalar devam edecektir. Erciş Belediyesi, ‘ilçe merkezinde ne varsa merkeze en uzak mahallede de aynı kalitede hizmet olacak’ hedefiyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu hafta tadilat isteyen yolların yapımına başlanacaktır. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sahada yoğun bir çalışma içerisinde olacaktır. Erciş  Belediyesi, ilçenin daha estetik ve daha konforlu yollara sahip olması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bütün ekipleriyle sahada olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçenin dört bir tarafında asfalt yama, tadilat çalışmalarının yarı sıra, alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke taşıyla döşeyerek hizmet ağını her geçen gün artırıyor. “Her mahalleye eşit kalitede hizmet götürme anlayışımızla Erciş’in genelinde çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar ile Erciş adım adım  yenileniyor, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir ortam için çalışan Erciş Belediyesi Eş Başkanları “Tek bir derdimiz var; İlçemizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüze tüm bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ayağının yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için ilçe genelinde gerek yol açma gerekse de altyapısı tamamlanmış yerlerde kilitli parke yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. dedi. Erciş Belediyesi yaptığı bu çalışmalar ile halktan olumlu tepkiler alıyor. Yolları yapılan mahalle sakinleri bu yollarda belediye tarafından düzenli ilçe merkezine ulaşımında olmasını talep ediyor.(Haber: Sadiye YİGİT) 
Erciş’teki yollar için ilk müjde verildi

Erciş’teki yollar için ilk müjde verildi.
Erciş Belediyesi Parke taşı hazırlıklarına başladı.
Erciş Belediyesi kentte sürdürdüğü bakım, tamirat ve parke taşı döşeme çalışmalarına aralıksız devam ediyor ve bunlara yenisini ekleyerek 50.000 m² parke ihalesi tamamlandı. 55.000 m² içinde ihaleye çıkıldı ve toplamda 250.000 m² parke taşı alınarak ilçenin birçok mahallesinde çalışmalar devam edecektir. Erciş Belediyesi, ‘ilçe merkezinde ne varsa merkeze en uzak mahallede de aynı kalitede hizmet olacak’ hedefiyle çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu hafta tadilat isteyen yolların yapımına başlanacaktır. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler sahada yoğun bir çalışma içerisinde olacaktır. Erciş  Belediyesi, ilçenin daha estetik ve daha konforlu yollara sahip olması için Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı bütün ekipleriyle sahada olmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, ilçenin dört bir tarafında asfalt yama, tadilat çalışmalarının yarı sıra, alt yapısı tamamlanan yolları kilitli parke taşıyla döşeyerek hizmet ağını her geçen gün artırıyor. “Her mahalleye eşit kalitede hizmet götürme anlayışımızla Erciş’in genelinde çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmalar ile Erciş adım adım  yenileniyor, daha güzel ve daha yaşanılabilir bir ortam için çalışan Erciş Belediyesi Eş Başkanları “Tek bir derdimiz var; İlçemizin derdine derman olup, isteklerini yerine getirmek için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğümüze tüm bağlı ekiplerimiz, vatandaşlarımızın ayağının yazın toza, kışın ise çamura değmemesi için ilçe genelinde gerek yol açma gerekse de altyapısı tamamlanmış yerlerde kilitli parke yol çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. dedi.
Erciş Belediyesi yaptığı bu çalışmalar ile halktan olumlu tepkiler alıyor. Yolları yapılan mahalle sakinleri bu yollarda belediye tarafından düzenli ilçe merkezine ulaşımında olmasını talep ediyor.(Haber: Sadiye YİGİT) 

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.