Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ FİRMASINA AİT YOLCU OTOBÜSÜ SİVAS’TA KAZA YAPTI:24 KİŞİ YARALANDI

Gündem 04.09.2024 - 08:02, Güncelleme: 04.09.2024 - 16:55 2800 kez okundu.
 

ERCİŞ FİRMASINA AİT YOLCU OTOBÜSÜ SİVAS’TA KAZA YAPTI:24 KİŞİ YARALANDI

Sivas'ta devrilen yolcu otobüsündeki yolcu, 'Hayatımızı şoför kurtardı' dedi
Sivas'ta devrilen Erciş firmasına ait yolcu otobüsündeki yolcu: Hayatımızı şoför kurtardı Ankara’dan hareket edip Van’ın Erciş istikametine gitmekte olan Yeşil Erciş firmasına ait Cafer Kılıç sevk ve idaresindeki 02 KD 571 plakalı yolcu otobüsü, karşıdan gelen bir otobüsün hatalı sollamaya çıkarması sonucu yoldan çıkarak devrildi Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen yolcu otobüsü kazasında 24 kişi yaralandı. Kazada otobüs şoförünün soğukkanlı davranışı nedeniyle can kaybı yaşanmadığı öğrenildi. 24 Kişi Yaralandı, Can Kaybı Yaşanmadı Cafer Kılıç (65) yönetimindeki 02 KD 571 plakalı yolcu otobüsü, Sivas- Erzincan kara yolu Çukuryurt mevkisinde devrilmesi sonucu 24 kişi yaralandı. İmranlı İlçe Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Sivas Valiliğinden kazaya ilişkin yapılan açıklamada ise sürücünün sollama yaparken aracın kontrolünü kaybettiği ve otobüsün devrildiği belirtildi. "Soğukkanlı Davranmasam Hepimiz Ölmüştük” Kaza ile ilgili konuşan otobüs şoförü Cafer Kılıç, tek şeritli yolda sollama yapan araca çarpmamak için otobüsü bilinçli olarak yolun kenarına devirdiğini belirtti. Kılıç, "Seyir halindeyken gittiğim istikamette yol yapımı vardı. Karşıdan bir araç geliyordu. Bize vurmasın diye mecburen aracı şarampole çevirdim. Tek şeritli yolda sollama yaparken bu kadar insanı öldürüyordu. Aracı şarampole yan yatırdım. Herkesin canını kurtardım. Muavinim yanımdaydı. O kadar soğukkanlı davranmasam kesinlikle hepimiz ölmüştük" ifadelerini kullandı. 'Hayatımızı Kurtaran Şofördür’ Otobüste yolcu olarak bulunan Veysel Memiş, "Ben 16'ncı koltukta oturuyordum. Hayatımızı kurtaran şofördür. Karşıdan gelen araç direkt otobüsün üzerine geliyordu. Şoför aracı sağa attı. Sağa atınca da çok şükür kurtardı" dedi. Edinilen bilgiye göre kaza saat 22.30 sıralarında Sivas- Erzincan Karayolu Sivas’ın İmranlı ilçesi 10'uncu kilometresinde meydana geldi. . Olay yerine İmranlı Arama Kurtarma Ekibi (İMAYKUT) ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan 24 yolcu ambulanslarla İmranli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Kazayı öğrenen Erciş firma yetkilileri kazaya üzülürken kazada can kaybının olmaması sevinçle karşılandı.(Haber:Sadiye YİGİT)
Sivas'ta devrilen yolcu otobüsündeki yolcu, 'Hayatımızı şoför kurtardı' dedi

Sivas'ta devrilen Erciş firmasına ait yolcu otobüsündeki yolcu: Hayatımızı şoför kurtardı
Ankara’dan hareket edip Van’ın Erciş istikametine gitmekte olan Yeşil Erciş firmasına ait Cafer Kılıç sevk ve idaresindeki 02 KD 571 plakalı yolcu otobüsü, karşıdan gelen bir otobüsün hatalı sollamaya çıkarması sonucu yoldan çıkarak devrildi
Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen yolcu otobüsü kazasında 24 kişi yaralandı. Kazada otobüs şoförünün soğukkanlı davranışı nedeniyle can kaybı yaşanmadığı öğrenildi.
24 Kişi Yaralandı, Can Kaybı Yaşanmadı
Cafer Kılıç (65) yönetimindeki 02 KD 571 plakalı yolcu otobüsü, Sivas- Erzincan kara yolu Çukuryurt mevkisinde devrilmesi sonucu 24 kişi yaralandı. İmranlı İlçe Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Sivas Valiliğinden kazaya ilişkin yapılan açıklamada ise sürücünün sollama yaparken aracın kontrolünü kaybettiği ve otobüsün devrildiği belirtildi.
"Soğukkanlı Davranmasam Hepimiz Ölmüştük”
Kaza ile ilgili konuşan otobüs şoförü Cafer Kılıç, tek şeritli yolda sollama yapan araca çarpmamak için otobüsü bilinçli olarak yolun kenarına devirdiğini belirtti. Kılıç, "Seyir halindeyken gittiğim istikamette yol yapımı vardı. Karşıdan bir araç geliyordu. Bize vurmasın diye mecburen aracı şarampole çevirdim. Tek şeritli yolda sollama yaparken bu kadar insanı öldürüyordu. Aracı şarampole yan yatırdım. Herkesin canını kurtardım. Muavinim yanımdaydı. O kadar soğukkanlı davranmasam kesinlikle hepimiz ölmüştük" ifadelerini kullandı.
'Hayatımızı Kurtaran Şofördür’
Otobüste yolcu olarak bulunan Veysel Memiş, "Ben 16'ncı koltukta oturuyordum. Hayatımızı kurtaran şofördür. Karşıdan gelen araç direkt otobüsün üzerine geliyordu. Şoför aracı sağa attı. Sağa atınca da çok şükür kurtardı" dedi.
Edinilen bilgiye göre kaza saat 22.30 sıralarında Sivas- Erzincan Karayolu Sivas’ın İmranlı ilçesi 10'uncu kilometresinde meydana geldi. . Olay yerine İmranlı Arama Kurtarma Ekibi (İMAYKUT) ve çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazada yaralanan 24 yolcu ambulanslarla İmranli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
Kazayı öğrenen Erciş firma yetkilileri kazaya üzülürken kazada can kaybının olmaması sevinçle karşılandı.(Haber:Sadiye YİGİT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.