Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ GAZETESİ 24 YAŞINDA

Gündem 23.07.2024 - 17:13, Güncelleme: 23.07.2024 - 17:13 1865+ kez okundu.
 

ERCİŞ GAZETESİ 24 YAŞINDA

GAZETEMİZ 24 YAŞINDA
Erciş’in en uzun ömürlü gazetesi  olan Erciş Gazetesi yayın hayatında 24. yayın yılına girdi. 23 Temmuz 2001 tarihinde yayın hayatına başlayan Erciş Gazetesi bu tarihten itibaren Erciş,Van ve ülkenin gündeminde önemli bir yayın olan Erciş Gazetesi 24. yaşını kutluyor. Yerelde Erciş ve Van’ın, genelde ülkenin sorunlarına cevap olarak yayın hayatına başlayan Erciş Gazetesi, yıllardır okurlarının güvenine layık olarak doğru,cesaretli ve tarafsız haberleri ile yayınına devam etmektedir.24 yıllık yayın geçmişi boyunca Erciş ve Van başta olmak üzere ülkenin güncel olaylarına katkı sağlamıştır. Yayın hayatından yaptığı başarılı gazetecilikle yerelde ve ulusal basında kendisine önemli bir alan bularak, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile okurlarına güven sağlamıştır. Erciş Gazetesi’nin yeni yayın yaşı hayırlı olsun. (Haber:Sadiye YİGİT)
GAZETEMİZ 24 YAŞINDA

Erciş’in en uzun ömürlü gazetesi  olan Erciş Gazetesi yayın hayatında 24. yayın yılına girdi.
23 Temmuz 2001 tarihinde yayın hayatına başlayan Erciş Gazetesi bu tarihten itibaren Erciş,Van ve ülkenin gündeminde önemli bir yayın olan Erciş Gazetesi 24. yaşını kutluyor.
Yerelde Erciş ve Van’ın, genelde ülkenin sorunlarına cevap olarak yayın hayatına başlayan Erciş Gazetesi, yıllardır okurlarının güvenine layık olarak doğru,cesaretli ve tarafsız haberleri ile yayınına devam etmektedir.24 yıllık yayın geçmişi boyunca Erciş ve Van başta olmak üzere ülkenin güncel olaylarına katkı sağlamıştır. Yayın hayatından yaptığı başarılı gazetecilikle yerelde ve ulusal basında kendisine önemli bir alan bularak, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışı ile okurlarına güven sağlamıştır. Erciş Gazetesi’nin yeni yayın yaşı hayırlı olsun. (Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.