Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞLİ ÖĞRETMEN SÜPHAN DAĞI”NIN ETRAFINI AYNI GÜN DOLAŞARAK FOTOĞRAF ÇEKTİ

Turizm 07.07.2024 - 13:45, Güncelleme: 07.07.2024 - 13:45 2236+ kez okundu.
 

ERCİŞLİ ÖĞRETMEN SÜPHAN DAĞI”NIN ETRAFINI AYNI GÜN DOLAŞARAK FOTOĞRAF ÇEKTİ

Süphan Dağı Her Cepheden Ayrı Güzel
Erciş’te öğretmenlik yapan Fatih İşleyen Sühan Dağı”nın etrafında aynı gün dolanarak fotoğraflar çekti. Süphan Dağı’nın doğu tarafından başladığı yolculuğunda Dağın tüm cephelerinde arabasını durdurdu. Her cephede eşsiz fotoğraflar çekti. Fatih İşleyen’’ Fotoğraf çekmeye merakım var. Ara sıra kendime göre amatörce çekimler yapıyorum.Doğa içinde kalmayı doğanın fotoğraflarını çekmeyi seviyorum. Şu anda tatildeyim ve tatilimi bu şekilde değerlendiriyorum’’dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)
Süphan Dağı Her Cepheden Ayrı Güzel

Erciş’te öğretmenlik yapan Fatih İşleyen Sühan Dağı”nın etrafında aynı gün dolanarak fotoğraflar çekti. Süphan Dağı’nın doğu tarafından başladığı yolculuğunda Dağın tüm cephelerinde arabasını durdurdu. Her cephede eşsiz fotoğraflar çekti.
Fatih İşleyen’’ Fotoğraf çekmeye merakım var. Ara sıra kendime göre amatörce çekimler yapıyorum.Doğa içinde kalmayı doğanın fotoğraflarını çekmeyi seviyorum. Şu anda tatildeyim ve tatilimi bu şekilde değerlendiriyorum’’dedi.
(Haber:Sadiye YİGİT)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.