Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Eğitim 24.04.2024 - 16:05, Güncelleme: 24.04.2024 - 16:05 1032 kez okundu.
 

ERCİŞ’TE 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan 2024 Bayram sabahı güne sevinç ve heyecanla başlayan çocuklar
Erciş’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Erciş merkez ve tüm mahallelerinde 23 Nisan 2024 Bayram sabahı güne sevinç ve heyecanla başlayan çocuklar bayramı okullarında coşkuyla kutladı. Atatürk Büstüne çelenk bırakma töreniyle başlayan 23 Nisan Bayram Kutlama Programları İlçe Miilli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde hazırlanan salon programı ve okullardaki yapılan törenlerle, müzik, eplence programları, yarışmalar, oyun ve ront gösterileriyle sürdü.  Erciş Aşağı Kozluca İlkokulu’nda da coşkulu bir 23 Nisan Bayram Kutlama Programı yapıldı. Kutlamalara ise velilerin ve ailelerin yoğun bir katılımı ve ilgisi oldu. Aşağı Kozluca Mahallesi sakinleri sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde yerlerini aldılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, öğrencilerin günün anlam ve önemiyle ilgili yaptıkları konuşma ve okuduğu şiirleri ile başladı. Öğrencilerin hazırladıkları oyunlar, gösteriler, rontlar ve yarışmalar ilgiyle izlendi. Okulun Öğretmenleri de öğrencilerin bayram sevincine katıldıkları halat çekme yarışmasıyla katkı sağladılar. Gösterileri seyreden öğrenci velisi Osman Baran “Çocukların hazırladığı gösteriler, kaşıkla yumurta taşıma yarışı, çuval yarışı, halat çekme yarışı çok güzeldi.Sevgili çocuklarımız keyifle eğlendiler. Biz de veliler olarak izlerken mutlu olduk gerçekten de eğlendik.Bu günü çocuklara bayram eden Atatürk’e Allah rahmet eylesin. Okul Müdürümüz Sayın Tarkan Elbir’e, idarecilere, öğretmenlere ve okul personellerine de yürekten teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza göstermiş oldukları ilgi ve sevgiden dolayı kendilerini de tebrik ediyorum. Bugünü büyüklerin açtığı savaşlar ve bombalar arasında geçirmek zorunda kalan tüm dünya çocuklarının da 23 Nisanı kutlu olsun, bitsin savaşlar. Yaşasın Çocuklar” dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
23 Nisan 2024 Bayram sabahı güne sevinç ve heyecanla başlayan çocuklar

Erciş’te 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Erciş merkez ve tüm mahallelerinde 23 Nisan 2024 Bayram sabahı güne sevinç ve heyecanla başlayan çocuklar bayramı okullarında coşkuyla kutladı. Atatürk Büstüne çelenk bırakma töreniyle başlayan 23 Nisan Bayram Kutlama Programları İlçe Miilli Eğitim Müdürlüğünün koordinesinde hazırlanan salon programı ve okullardaki yapılan törenlerle, müzik, eplence programları, yarışmalar, oyun ve ront gösterileriyle sürdü. 
Erciş Aşağı Kozluca İlkokulu’nda da coşkulu bir 23 Nisan Bayram Kutlama Programı yapıldı. Kutlamalara ise velilerin ve ailelerin yoğun bir katılımı ve ilgisi oldu. Aşağı Kozluca Mahallesi sakinleri sabahın erken saatlerinde okul bahçesinde yerlerini aldılar. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, öğrencilerin günün anlam ve önemiyle ilgili yaptıkları konuşma ve okuduğu şiirleri ile başladı. Öğrencilerin hazırladıkları oyunlar, gösteriler, rontlar ve yarışmalar ilgiyle izlendi. Okulun Öğretmenleri de öğrencilerin bayram sevincine katıldıkları halat çekme yarışmasıyla katkı sağladılar. Gösterileri seyreden öğrenci velisi Osman Baran “Çocukların hazırladığı gösteriler, kaşıkla yumurta taşıma yarışı, çuval yarışı, halat çekme yarışı çok güzeldi.Sevgili çocuklarımız keyifle eğlendiler. Biz de veliler olarak izlerken mutlu olduk gerçekten de eğlendik.Bu günü çocuklara bayram eden Atatürk’e Allah rahmet eylesin. Okul Müdürümüz Sayın Tarkan Elbir’e, idarecilere, öğretmenlere ve okul personellerine de yürekten teşekkür ediyoruz. Çocuklarımıza göstermiş oldukları ilgi ve sevgiden dolayı kendilerini de tebrik ediyorum. Bugünü büyüklerin açtığı savaşlar ve bombalar arasında geçirmek zorunda kalan tüm dünya çocuklarının da 23 Nisanı kutlu olsun, bitsin savaşlar. Yaşasın Çocuklar” dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.