Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE FİLİSTİN YARARINA YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ

Gündem 23.04.2024 - 17:48, Güncelleme: 23.04.2024 - 17:48 862 kez okundu.
 

ERCİŞ’TE FİLİSTİN YARARINA YARDIM KAMPANYASI DÜZENLENDİ

ERCİŞ’TE FİLİSTİN YARARINA YARDIM KAMPANYASI
Erciş’te Kızılay gönüllüleri tarafından Filistin yararına yardım kampanyası düzenlendi.Kızılay Erciş Şubesi kadın gönüllüleri, İsrail’in aylardır Filistin halkına uyguladığı ablukaya ve katliama duyarsız kalmadı. Aralarında ev kadını, devlet memuru ve birçok gönüllüden oluşan ekip, el ele verip kendi emekleriyle hazırladıkları yiyecek, içecek, örgü ve benzeri ürünleri satışa sundu. Kızılay gönüllüleri tarafından kurulan çadırı ziyaret eden vatandaşlar alışveriş yaparak Gazze’ye yardımda bulundular. Bu kampanyadan elde edilen gelir Filistin halkının yararına kullanılmak üzere Kızılay’ın hesabına yatırılacak. Kızılay Kadın Kolları Başkanı Müyesser Bartan, Gazze’dekileri unutmamak adına yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, “Kampanyaya destek olan duyarlı Erciş halkına çok teşekkür ederiz. Gazze’deki kardeşlerimizi unutmadık,onlar bizim gönlümüzde ve unutturmayacağız” dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞ’TE FİLİSTİN YARARINA YARDIM KAMPANYASI

Erciş’te Kızılay gönüllüleri tarafından Filistin yararına yardım kampanyası düzenlendi.Kızılay Erciş Şubesi kadın gönüllüleri, İsrail’in aylardır Filistin halkına uyguladığı ablukaya ve katliama duyarsız kalmadı. Aralarında ev kadını, devlet memuru ve birçok gönüllüden oluşan ekip, el ele verip kendi emekleriyle hazırladıkları yiyecek, içecek, örgü ve benzeri ürünleri satışa sundu. Kızılay gönüllüleri tarafından kurulan çadırı ziyaret eden vatandaşlar alışveriş yaparak Gazze’ye yardımda bulundular. Bu kampanyadan elde edilen gelir Filistin halkının yararına kullanılmak üzere Kızılay’ın hesabına yatırılacak.
Kızılay Kadın Kolları Başkanı Müyesser Bartan, Gazze’dekileri unutmamak adına yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, “Kampanyaya destek olan duyarlı Erciş halkına çok teşekkür ederiz. Gazze’deki kardeşlerimizi unutmadık,onlar bizim gönlümüzde ve unutturmayacağız” dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.