Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE KARTPOSTALIK GÖRÜNTÜLER

Yaşam 15.05.2024 - 16:16, Güncelleme: 15.05.2024 - 16:16 2473+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE KARTPOSTALIK GÖRÜNTÜLER

Erciş’te baharın gelişi ile kartpostallık görüntüler dikkat çekiyor
Erciş’te baharın gelişi ile kartpostallık görüntüler dikkat çekiyor.  Yeşil Erciş bahar aylarında bir başka güzel oluyor. Erciş’te Vanyolu Mahallesi’nde bulunan Vanyolu Parkı görenleri kendisine hayran bırakıyor. Parkın güzelliğine bakanlar bu güzel görüntüleri kalıcı hale getirmek için cep telefonlarına sarılıyorlar. Parkın tepeden görüntülerini çeken Taner Türkmenoğlu ‘’ Erciş yeşilliği ile bilinen bir yerdir. Bu parkta çok güzel görünüyor. Bu güzel manzarayı çekmek istedim.Boş zamanlarımda buraya gelerek huzur buluyorum.Erciş hep yeşil kalsın” dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş’te baharın gelişi ile kartpostallık görüntüler dikkat çekiyor

Erciş’te baharın gelişi ile kartpostallık görüntüler dikkat çekiyor.
 Yeşil Erciş bahar aylarında bir başka güzel oluyor. Erciş’te Vanyolu Mahallesi’nde bulunan Vanyolu Parkı görenleri kendisine hayran bırakıyor. Parkın güzelliğine bakanlar bu güzel görüntüleri kalıcı hale getirmek için cep telefonlarına sarılıyorlar. Parkın tepeden görüntülerini çeken Taner Türkmenoğlu ‘’ Erciş yeşilliği ile bilinen bir yerdir. Bu parkta çok güzel görünüyor. Bu güzel manzarayı çekmek istedim.Boş zamanlarımda buraya gelerek huzur buluyorum.Erciş hep yeşil kalsın” dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.