Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ'TE LGS HEYECANI

Eğitim 02.06.2024 - 11:58, Güncelleme: 02.06.2024 - 11:58 3291+ kez okundu.
 

ERCİŞ'TE LGS HEYECANI

Erciş'te de LGS maratonu
Türkiye geneli düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı kapsamında Erciş'te de  öğrenciler ter döktü. Bugün tüm Türkiye'de olduğu gibi Erciş'te de LGS maratonu saat 09.30 itibariyle başladı. İlçede 8. sınıftan mezun olacak öğrenciler sınava girdi. Sabahın erken saatlerinde velileriyle sınava girecekleri okula gelen öğrenciler, saat 09.00 itibarıyla okula alınmaya başlandı. Sınava giren öğrencilerin aileleri ise okul önünde bekleyerek çocuklarının başarısı için dua etti. Sınava öğrencisini getiren İhsan Can;’’öğrencilerimiz için inşallah iyi bir sınav olur.’’ dedi (Haber: Sadiye YİGİT)
Erciş'te de LGS maratonu

Türkiye geneli düzenlenen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavı kapsamında Erciş'te de  öğrenciler ter döktü.
Bugün tüm Türkiye'de olduğu gibi Erciş'te de LGS maratonu saat 09.30 itibariyle başladı. İlçede 8. sınıftan mezun olacak öğrenciler sınava girdi. Sabahın erken saatlerinde velileriyle sınava girecekleri okula gelen öğrenciler, saat 09.00 itibarıyla okula alınmaya başlandı.
Sınava giren öğrencilerin aileleri ise okul önünde bekleyerek çocuklarının başarısı için dua etti.
Sınava öğrencisini getiren İhsan Can;’’öğrencilerimiz için inşallah iyi bir sınav olur.’’ dedi (Haber: Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.