Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te sağanak yağış etkili oldu

Gündem 23.09.2024 - 08:22, Güncelleme: 23.09.2024 - 08:22 156 kez okundu.
 

Erciş’te sağanak yağış etkili oldu

Erciş’te gece saatlerinde yoğun yağış etkili oldu. Kısa süreliğine adeta bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya başladı
Erciş’te gece saatlerinde yoğun yağış etkili oldu. Kısa süreliğine adeta bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya başladı. Erciş’te meteorolojinin uyarıları sonrası bu akşam aniden başlayan gök gürültüsü ve şimşekler geceyi aydınlatırken kısa süreliğine yoğun sağanak yağmur yağışı yaşandı. Yağmur sonrası su birikintileri oluşurken akşam olması ve tatil günü olması nedeni ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.Vanyolu Caddesi ile Erciş sebze haline giden caddedelerin bazı kısımlarında çok su birikti.(Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş’te gece saatlerinde yoğun yağış etkili oldu. Kısa süreliğine adeta bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya başladı

Erciş’te gece saatlerinde yoğun yağış etkili oldu. Kısa süreliğine adeta bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya başladı.
Erciş’te meteorolojinin uyarıları sonrası bu akşam aniden başlayan gök gürültüsü ve şimşekler geceyi aydınlatırken kısa süreliğine yoğun sağanak yağmur yağışı yaşandı. Yağmur sonrası su birikintileri oluşurken akşam olması ve tatil günü olması nedeni ile herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.Vanyolu Caddesi ile Erciş sebze haline giden caddedelerin bazı kısımlarında çok su birikti.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.