Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE YAĞMUR VE DOLU ETKİLİ OLDU

Yaşam 15.05.2024 - 16:42, Güncelleme: 15.05.2024 - 16:42 2431+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE YAĞMUR VE DOLU ETKİLİ OLDU

ERCİŞ’TE YAĞMUR SEVİNDİRDİ
 Erciş’te yağmur ve dolu etkili oldu. Geceden itibaren yağan yağmur, öğlen saatlerinde yerini doluya bıraktı. Kısa sürede etkili olan dolu nedeniyle birçok yerde su birikintisi oluştu. Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise iş yerlerine girerek korunmaya çalıştı. Doludan meyve ağaçları olumsuz etkilendi. Özellikle Erciş’te kayısı ağaçlarındaki kaysılara büyük zarar verdi. Yağışlar bu kez vatandaşları hem sevindirdi hem de üzdü. Meteorolojinin uyarıları sonrası başlayan dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, yağışların devam edeceği belirtildi. (Haber:Sadiye YİGİT)
ERCİŞ’TE YAĞMUR SEVİNDİRDİ

 Erciş’te yağmur ve dolu etkili oldu.
Geceden itibaren yağan yağmur, öğlen saatlerinde yerini doluya bıraktı. Kısa sürede etkili olan dolu nedeniyle birçok yerde su birikintisi oluştu. Doluya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise iş yerlerine girerek korunmaya çalıştı.
Doludan meyve ağaçları olumsuz etkilendi. Özellikle Erciş’te kayısı ağaçlarındaki kaysılara büyük zarar verdi. Yağışlar bu kez vatandaşları hem sevindirdi hem de üzdü.
Meteorolojinin uyarıları sonrası başlayan dolu yağışı hayatı olumsuz etkilerken, yağışların devam edeceği belirtildi. (Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.