Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Başkale’de görevli iki hekim, ‘yılın doktoru’ seçildi

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2019 - 13:55, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 2328+ kez okundu.
 

Başkale’de görevli iki hekim, ‘yılın doktoru’ seçildi

Van’ın Başkale ilçesinde görev yapan Uzm. Dr. Feride Yılmaz ve Dr. M. Furkan Kınacı, ‘yılın doktoru’ seçildi.  Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelinde her yıl geleneksel olarak kendi illerinde sağlık çalışmalarına yaptıkları katkı, sağlık hizmetlerindeki fedakarlıkları ve duyarlılıkları dikkate alarak ’yılın doktoru’nu belirliyor.  14 Mart Tıp Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın da katılımıyla yapılan resepsiyonda, ‘yılın doktoru’ seçilenler de ödüllendirildi.  Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’nun da katılımıyla Sağlık Bakanlığı tarafından ‘yılın doktoru’ seçilen hekimler arasında, Van’ın Başkale Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Feride Yılmaz ve Başkale Albayrak Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. M. Furkan Kınacı da yerlerini aldı.  Yılın doktorlarına başarı belgeleri Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından verildi. 

Van’ın Başkale ilçesinde görev yapan Uzm. Dr. Feride Yılmaz ve Dr. M. Furkan Kınacı, ‘yılın doktoru’ seçildi. 
Sağlık Bakanlığı, Türkiye genelinde her yıl geleneksel olarak kendi illerinde sağlık çalışmalarına yaptıkları katkı, sağlık hizmetlerindeki fedakarlıkları ve duyarlılıkları dikkate alarak ’yılın doktoru’nu belirliyor. 
14 Mart Tıp Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın da katılımıyla yapılan resepsiyonda, ‘yılın doktoru’ seçilenler de ödüllendirildi. 
Van İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Mahmut Sünnetçioğlu’nun da katılımıyla Sağlık Bakanlığı tarafından ‘yılın doktoru’ seçilen hekimler arasında, Van’ın Başkale Devlet Hastanesinde görevli Uzm. Dr. Feride Yılmaz ve Başkale Albayrak Aile Sağlığı Merkezinde görev yapan Dr. M. Furkan Kınacı da yerlerini aldı. 
Yılın doktorlarına başarı belgeleri Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca tarafından verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.