Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÖZEL ERCİŞ MED TIP MERKEZİ YENİLENEN YÜZÜYLE ERCİŞ HALKININ HİZMETİNDE

Gündem 08.03.2019 - 11:44, Güncelleme: 11.10.2022 - 10:06 1796+ kez okundu.
 

ÖZEL ERCİŞ MED TIP MERKEZİ YENİLENEN YÜZÜYLE ERCİŞ HALKININ HİZMETİNDE

Özel Erciş MED Tıp Merkezi yeni kadrosuyla açıldı.
Vanyolu Caddesi’nde hizmet veren Özel Erciş MED Tıp Merkezi, yenilenen fiziki mekânı,yenilenen kadrosuyla, insan sağlığını merkeze alan anlayışıyla yeniden hizmet vermeye başladı. Kalabalık bir törenle 02 Mart 2019 tarihinde açılışı yapılan Erciş MED Tıp Merkezi, hasta kabulüne başladı. Erciş’te verilen sağlık hizmetlerine yeni bir bakış açısı kazandıracak olan Erciş MED Tıp Merkezi,Sağlık Hizmetleri ile  Erciş’te, hizmet anlayışıyla gönüllerde kalıcı olmayı hedefliyor. YENİLENEN KADROSU VE YENİLENEN CİHAZLAR İLE EN İYİ HİZMETİ HEDEFLİYOR Erciş’e İç hastalıkları uzmanı,Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı,Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları ,Nöroloji Uzmanı,Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı,Acil Polikiliniği,Mikrobiyoloji Uzmanı ve Radyoloji Uzmanı alanlarında uzman kadrosuyla Erciş ile beraber çevre İl ve İlçelerede hizmeti amaçlıyor. Erciş ve bölgede eksikliği hissedilen, radyoloji cihazları ile aynı gün ULTRASON, RENKLİ DOOPLER, USG VE TOMOGRAFİ çekimleri de yapılabilecek. AYNI GÜN TÜM LABORATUVAR TETKİKLERİ Yenilenen laboratuvar cihazları ile tüm laboratuvar tetkiklerinin yanı sıra, kanser ve genel vücut taramaları aynı gün içerisinde gerçekleştirilebilecek. Diğer taraftan 7/24 kesintisiz olarak 4 acil hekimi tarafından sunulacak olan Acil Sağlık Hizmetleri ile birlikte, hasta takip ve gözlemleri de yapılabilecek.dedi.
Özel Erciş MED Tıp Merkezi yeni kadrosuyla açıldı.

Vanyolu Caddesi’nde hizmet veren Özel Erciş MED Tıp Merkezi, yenilenen fiziki mekânı,yenilenen kadrosuyla, insan sağlığını merkeze alan anlayışıyla yeniden hizmet vermeye başladı.
Kalabalık bir törenle 02 Mart 2019 tarihinde açılışı yapılan Erciş MED Tıp Merkezi, hasta kabulüne başladı.
Erciş’te verilen sağlık hizmetlerine yeni bir bakış açısı kazandıracak olan Erciş MED Tıp Merkezi,Sağlık Hizmetleri ile  Erciş’te, hizmet anlayışıyla gönüllerde kalıcı olmayı hedefliyor.
YENİLENEN KADROSU VE YENİLENEN CİHAZLAR İLE EN İYİ HİZMETİ HEDEFLİYOR
Erciş’e İç hastalıkları uzmanı,Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı,Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanları ,Nöroloji Uzmanı,Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı,Acil Polikiliniği,Mikrobiyoloji Uzmanı ve Radyoloji Uzmanı alanlarında uzman kadrosuyla Erciş ile beraber çevre İl ve İlçelerede hizmeti amaçlıyor. Erciş ve bölgede eksikliği hissedilen, radyoloji cihazları ile aynı gün ULTRASON, RENKLİ DOOPLER, USG VE TOMOGRAFİ çekimleri de yapılabilecek.
AYNI GÜN TÜM LABORATUVAR TETKİKLERİ
Yenilenen laboratuvar cihazları ile tüm laboratuvar tetkiklerinin yanı sıra, kanser ve genel vücut taramaları aynı gün içerisinde gerçekleştirilebilecek.
Diğer taraftan 7/24 kesintisiz olarak 4 acil hekimi tarafından sunulacak olan Acil Sağlık Hizmetleri ile birlikte, hasta takip ve gözlemleri de yapılabilecek.dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.