Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hakkari-Van yolunda tır devrildi: 1 yaralı

Gündem 05.10.2024 - 07:53, Güncelleme: 05.10.2024 - 07:53 2780 kez okundu.
 

Hakkari-Van yolunda tır devrildi: 1 yaralı

Hakkari-Van karayolunda saman yüklü tırın devrilmesi soncu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı
 Hakkari-Van karayolunda saman yüklü tırın devrilmesi soncu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza, akşam saatlerinse Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Zernek Barajı mevkiinde meydana geldi. Van istikametinden Hakkari'ye gitmekten olan saman tırın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü hafif şekilde yaralandı. Haber verilmesi üzerini bölgeye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen vinç yardımıyla devrilen tırın kaldırılma çalışmaları başlatıldı. Başka bir kazaya sebebiyet verilmemesi için tır kaldırılıncaya kadar yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Tır kaldırıldıktan sonra yol kontrollü bir şekilde ulaşıma açıldı. Jandarma ekipleri ise yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.
Hakkari-Van karayolunda saman yüklü tırın devrilmesi soncu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı

 Hakkari-Van karayolunda saman yüklü tırın devrilmesi soncu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, akşam saatlerinse Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Zernek Barajı mevkiinde meydana geldi. Van istikametinden Hakkari'ye gitmekten olan saman tırın devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü hafif şekilde yaralandı. Haber verilmesi üzerini bölgeye ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı ambulansla hastaneye kaldırılırken, olay yerine gelen vinç yardımıyla devrilen tırın kaldırılma çalışmaları başlatıldı. Başka bir kazaya sebebiyet verilmemesi için tır kaldırılıncaya kadar yol kısa süreliğine trafiğe kapatıldı. Tır kaldırıldıktan sonra yol kontrollü bir şekilde ulaşıma açıldı. Jandarma ekipleri ise yaşanan olayla ilgili inceleme başlattı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.