Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hasta bebekler uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi

Sağlık 23.08.2024 - 07:39, Güncelleme: 23.08.2024 - 07:39 3890+ kez okundu.
 

Hasta bebekler uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi

Van'da tedavi gören 2 bebek uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi
Van'da tedavi gören 2 bebek uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi. SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan biri 12 günlük Aort hipoplazisi tanılı, diğeri 9 günlük Fallot tetraloji tanılı iki bebek hastanın ileri tetkik ve tedavi için İstanbul Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine uçak ambulans ile sevki yapıldı.
Van'da tedavi gören 2 bebek uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi

Van'da tedavi gören 2 bebek uçak ambulansla İstanbul'a sevk edildi.
SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte olan biri 12 günlük Aort hipoplazisi tanılı, diğeri 9 günlük Fallot tetraloji tanılı iki bebek hastanın ileri tetkik ve tedavi için İstanbul Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine uçak ambulans ile sevki yapıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.