Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETLERİNE HAZIR

Gündem 18.04.2023 - 15:23, Güncelleme: 18.04.2023 - 15:23 1764+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETLERİNE HAZIR

MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETLERİNE HAZIR
Erciş Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki mezarlıklarda genel temizlik çalışması yaptı.  Erciş Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşların ahirete intikal eden yakınlarının kabirlerini temiz ve huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmeleri için ilçedeki mezarlıklarda geniş çaplı temizlik çalışması yapıyor. Kabir ziyaretlerinde, mezarlıklarda temiz görünüm, yeşil alan ve daha rahat bir ortam oluşturulması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Ramazan Bayramı arifesine kadar; mezarların dip temizliği, ot biçme, genel mezarlık temizliği ve ilaçlama çalışmaları devam ederken, vatandaşların mezar sulaması için de muslukların bulunmadığı alanlara da su şebekesi bağlantısı kuracak. Mezarlıkları temizlendiğini gören Ercişli vatandaşlar bu tür çalışmaların belirli aralıklarla   yapılmasının daha uygun olacağını belirttiler (Sadiye YİGİT)
MEZARLIKLAR BAYRAM ZİYARETLERİNE HAZIR

Erciş Belediyesi, Ramazan Bayramı öncesi ilçedeki mezarlıklarda genel temizlik çalışması yaptı.
 Erciş Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü vatandaşların ahirete intikal eden yakınlarının kabirlerini temiz ve huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmeleri için ilçedeki mezarlıklarda geniş çaplı temizlik çalışması yapıyor.
Kabir ziyaretlerinde, mezarlıklarda temiz görünüm, yeşil alan ve daha rahat bir ortam oluşturulması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Mezarlıklar Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü Ramazan Bayramı arifesine kadar; mezarların dip temizliği, ot biçme, genel mezarlık temizliği ve ilaçlama çalışmaları devam ederken, vatandaşların mezar sulaması için de muslukların bulunmadığı alanlara da su şebekesi bağlantısı kuracak.
Mezarlıkları temizlendiğini gören Ercişli vatandaşlar bu tür çalışmaların belirli aralıklarla   yapılmasının daha uygun olacağını belirttiler
(Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.