Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kurban Bayramı öncesi camilerde temizlik çalışması

Gündem 22.06.2023 - 19:08, Güncelleme: 22.06.2023 - 19:08 2261+ kez okundu.
 

Kurban Bayramı öncesi camilerde temizlik çalışması

camilerde temizlik çalışması
Van Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi cami ve Kur’an kurslarında temizlik çalışması yaptı. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi cami ve Kur’an kurslarında temizlik çalışmalarını sıkılaştırdı. 5 araç, 40 personel ile 168 camii ve 72 Kur'an kursunda sürdürülen çalışmalarda vatandaşların sıkça kullandıkları halı, kapı, cam, kitaplık, avizeler ve ayakkabılıklar titizlikle temizleniyor. Ayrıca ekipler camilerin lavabolarını ve abdest alma alanlarını da temizleyerek, bakım onarım ve eksiklerini gideriyor. Çalışmaların çok yerinde olduğunu belirten cami cemaati ise Van Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.
camilerde temizlik çalışması

Van Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi cami ve Kur’an kurslarında temizlik çalışması yaptı.
Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi cami ve Kur’an kurslarında temizlik çalışmalarını sıkılaştırdı. 5 araç, 40 personel ile 168 camii ve 72 Kur'an kursunda sürdürülen çalışmalarda vatandaşların sıkça kullandıkları halı, kapı, cam, kitaplık, avizeler ve ayakkabılıklar titizlikle temizleniyor. Ayrıca ekipler camilerin lavabolarını ve abdest alma alanlarını da temizleyerek, bakım onarım ve eksiklerini gideriyor.
Çalışmaların çok yerinde olduğunu belirten cami cemaati ise Van Büyükşehir Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.