Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI GÜLER TEMEL VE BARAN BİLİCİ ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Siyaset 17.05.2024 - 09:07, Güncelleme: 17.05.2024 - 09:26 2734+ kez okundu.
 

ERCİŞ BELEDİYESİ EŞ BAŞKANLARI GÜLER TEMEL VE BARAN BİLİCİ ESNAF VE VATANDAŞLARI ZİYARET ETTİ

Güler Temel ve Baran Bilici'den esnaf ziyaretleri
Erciş Belediyesi Eş Başkanları Güler Temel ve Baran Bilici uzun suredir hava muhalefeti nedeni ile erteledikleri esnaf ziyaretlerine başladı. Esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Eş Başkanlar, onlarla sohbet etti. Belediyeye bağlı birim amirlerininde yer aldığı ziyarette dilek ve talepler titizlikle not alındı. Vatandaşların büyük emekleri ile kazandıkları belediyeyi onların yarınına kullanacaklarını vurgulayan Eş Başkanlar: “Öncelikle hepinize verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Bizler burada sizler için çalışmalarımıza başladık ve bu süreçte tüm çalışmalarımız sizlerin refahı için olacaktır. Bu kapsamda ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi. Yapılan ziyaretten memnun olan esnaf ve vatandaşlar Eş Başkanlara teşekkürlerini ileterek, hatıra fotoğrafı çektirdi. (Haber: Sadiye YİGİT)
Güler Temel ve Baran Bilici'den esnaf ziyaretleri

Erciş Belediyesi Eş Başkanları Güler Temel ve Baran Bilici uzun suredir hava muhalefeti nedeni ile erteledikleri esnaf ziyaretlerine başladı.
Esnaf ve vatandaşlar tarafından sıcak karşılanan Eş Başkanlar, onlarla sohbet etti. Belediyeye bağlı birim amirlerininde yer aldığı ziyarette dilek ve talepler titizlikle not alındı.
Vatandaşların büyük emekleri ile kazandıkları belediyeyi onların yarınına kullanacaklarını vurgulayan Eş Başkanlar: “Öncelikle hepinize verdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Bizler burada sizler için çalışmalarımıza başladık ve bu süreçte tüm çalışmalarımız sizlerin refahı için olacaktır. Bu kapsamda ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Yapılan ziyaretten memnun olan esnaf ve vatandaşlar Eş Başkanlara teşekkürlerini ileterek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
(Haber: Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.