Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ’TE 19 MAYIS BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ GERCEKLEŞTİRİLDİ

Gündem 21.05.2024 - 18:40, Güncelleme: 21.05.2024 - 18:40 2056+ kez okundu.
 

ERCİŞ’TE 19 MAYIS BAYRAK YÜRÜYÜŞÜ GERCEKLEŞTİRİLDİ

Türk bayraklarıyla katılan vatandaşlar, bando takımı eşliğinde Vanyolu Caddesi'nde bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü önünden başlayarak Kaymakamlık binası önüne kadar yürüdü.
Erciş’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 19 Mayıs bayrak yürüyüşü düzenlendi.Erciş’te 19 Mayıs bayrak yürüyüşünde metrelerce uzunlukta Türk bayrağı taşıyan gençler, ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla katılan vatandaşlar, bando takımı eşliğinde Vanyolu Caddesi'nde bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü önünden başlayarak Kaymakamlık binası önüne kadar yürüdü.Yürüyüşte, Kaymakam Murat Karaloğlu devletin ve milletin her zaman 18 yaşında olduğunu belirterek, "Millet var oldukça devlet de var olacaktır" dedi. Yürüyüşe, Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, kurum amirleri, sporcular, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Yürüyüş programı, Kaymakamlık önünde toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.(Haber:Sadiye YİGİT)
Türk bayraklarıyla katılan vatandaşlar, bando takımı eşliğinde Vanyolu Caddesi'nde bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü önünden başlayarak Kaymakamlık binası önüne kadar yürüdü.

Erciş’te Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce 19 Mayıs bayrak yürüyüşü düzenlendi.Erciş’te 19 Mayıs bayrak yürüyüşünde metrelerce uzunlukta Türk bayrağı taşıyan gençler, ellerinde meşaleler ve Türk bayraklarıyla katılan vatandaşlar, bando takımı eşliğinde Vanyolu Caddesi'nde bulunan İlçe Tarım Müdürlüğü önünden başlayarak Kaymakamlık binası önüne kadar yürüdü.Yürüyüşte, Kaymakam Murat Karaloğlu devletin ve milletin her zaman 18 yaşında olduğunu belirterek, "Millet var oldukça devlet de var olacaktır" dedi.
Yürüyüşe, Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Onur Akyüz, İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Trak, kurum amirleri, sporcular, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.Yürüyüş programı, Kaymakamlık önünde toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.