Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Gündem 27.05.2024 - 07:41, Güncelleme: 27.05.2024 - 07:41 1699+ kez okundu.
 

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası
Mersin'de TAG Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yolcu otobüsü, 2 otomobil ve 1 kamyonun karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaşamını yitirdi, 40 kişi de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazayla ilgili başsağlığı mesajı yayınlayarak "İlgili makamlarımız, kazaya dair gerekli tahkikatı ivedilikle başlatmışlardır." dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak 3 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini açıkladı.   Mersin'de, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybettiği, 40 kişinin de yaralandığı bildirildi. ÇOK SAYIDA ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, bir yolcu otobüsü karşı şeride geçerek 2 otomobil ve 1 kamyona çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.
Mersin'de katliam gibi trafik kazası

Mersin'de TAG Otoyolu'nda zincirleme trafik kazası meydana geldi. Yolcu otobüsü, 2 otomobil ve 1 kamyonun karıştığı zincirleme kazada ilk belirlemelere göre 10 kişi yaşamını yitirdi, 40 kişi de yaralandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kazayla ilgili başsağlığı mesajı yayınlayarak "İlgili makamlarımız, kazaya dair gerekli tahkikatı ivedilikle başlatmışlardır." dedi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç da kazayla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurarak 3 Cumhuriyet savcısının görevlendirildiğini açıkladı.

 

Mersin'de, Tarsus-Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda çok sayıda aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 10 kişi hayatını kaybettiği, 40 kişinin de yaralandığı bildirildi.

ÇOK SAYIDA ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

TAG Otoyolu'nun Yenice mevkisinde, bir yolcu otobüsü karşı şeride geçerek 2 otomobil ve 1 kamyona çarptı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.