Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞLİLER GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDI

Gündem 29.05.2024 - 19:12, Güncelleme: 29.05.2024 - 19:12 2179+ kez okundu.
 

ERCİŞLİLER GÜNEŞİN TADINI ÇIKARDI

Yılın büyük kısmını soğuk havayla geçiren ve son iki haftadır etkili olan sağanağın ardından Erciş’te güneş açtı.
Erciş’te son bir haftadır etkili olan sağanağın ardından açan güneş vatandaşları sokağa döktü. Yılın büyük kısmını soğuk havayla geçiren ve son iki haftadır etkili olan sağanağın ardından Erciş’te güneş açtı. Havanın ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarına akın etti. Çocuklar bisiklet sürerek güneşin tadını çıkarırken gençler ise sahilde yürüyüş yaptı. Önder Keseci  isimli vatandaş, “İlçemizde son bir iki haftadır yoğun bir yağış vardı. Bugün güneşi gördük ve bunu fırsat bilerek dışarı çıkıp güneşten faydalandık. Arkadaşlarımla sahilde gezdik, fotoğraflar çektik” dedi. Güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşlarda balık bendinde İnci Kefali göçünü izlediler. (Haber:Sadiye YİGİT)
Yılın büyük kısmını soğuk havayla geçiren ve son iki haftadır etkili olan sağanağın ardından Erciş’te güneş açtı.

Erciş’te son bir haftadır etkili olan sağanağın ardından açan güneş vatandaşları sokağa döktü.
Yılın büyük kısmını soğuk havayla geçiren ve son iki haftadır etkili olan sağanağın ardından Erciş’te güneş açtı. Havanın ısınmasını fırsat bilen vatandaşlar sahil kenarına akın etti. Çocuklar bisiklet sürerek güneşin tadını çıkarırken gençler ise sahilde yürüyüş yaptı.
Önder Keseci  isimli vatandaş, “İlçemizde son bir iki haftadır yoğun bir yağış vardı. Bugün güneşi gördük ve bunu fırsat bilerek dışarı çıkıp güneşten faydalandık. Arkadaşlarımla sahilde gezdik, fotoğraflar çektik” dedi.
Güneşli havayı fırsat bilen bazı vatandaşlarda balık bendinde İnci Kefali göçünü izlediler.
(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.