Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Van Kalesi'nde fotoğraf çektirmek isterken aşağı düştü

Gündem 04.06.2024 - 06:58, Güncelleme: 04.06.2024 - 06:58 3222+ kez okundu.
 

Van Kalesi'nde fotoğraf çektirmek isterken aşağı düştü

Fotoğraf çektirmek isterken aşağı düştü
 Tarihi Van Kalesi'nde fotoğraf çektirmek isterken düşerek yaralanan 14 yaşındaki kız, AFAD, UMKE ve itfaiye ekiplerince düştüğü yerden kurtarıldı. Olay, İpekyolu ilçesindeki Van Kalesi'nde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki H.S. adlı kız çocuğu, arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmek için tarihi kaleye çıktı. Dengesini kaybederek aşağı düşen H.S. için AFAD, UMKE, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, olay bölgesine kısa sürede ulaşarak kurtarma çalışması başlattı. H.S., kayalık alanda sedye ile elde ambulansa kadar taşındı. 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuğun bel bölgesinden yaralandığı tespit edildi. Yaralı kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Fotoğraf çektirmek isterken aşağı düştü

 Tarihi Van Kalesi'nde fotoğraf çektirmek isterken düşerek yaralanan 14 yaşındaki kız, AFAD, UMKE ve itfaiye ekiplerince düştüğü yerden kurtarıldı.
Olay, İpekyolu ilçesindeki Van Kalesi'nde saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki H.S. adlı kız çocuğu, arkadaşlarıyla fotoğraf çektirmek için tarihi kaleye çıktı. Dengesini kaybederek aşağı düşen H.S. için AFAD, UMKE, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, olay bölgesine kısa sürede ulaşarak kurtarma çalışması başlattı. H.S., kayalık alanda sedye ile elde ambulansa kadar taşındı. 112 acil sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuğun bel bölgesinden yaralandığı tespit edildi. Yaralı kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.