Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

KIZILAY ERCİŞ'TE SOSYAL DESTEK MERKEZİ AÇTI

Gündem 05.06.2024 - 17:52, Güncelleme: 05.06.2024 - 17:52 3433+ kez okundu.
 

KIZILAY ERCİŞ'TE SOSYAL DESTEK MERKEZİ AÇTI

Kızılay‘Sosyal Destek Merkezi' açılışı yaptı
 Erciş’te Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz'ın katılımıyla ‘Sosyal Destek Merkezi' açılışı yapıldı. Çınarlı Mahallesi'ndeki törende konuşan Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, dünyanın ve Türkiye'nin birçok yerinde zorlukların yaşandığını belirterek, "Bir yandan deprem bölgesinde toparlanma aşamasındaki kardeşlerimizi görüyoruz, bir yandan yüreğimiz Gazze için atıyor" dedi. 23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde en çok yıkımın Erciş'te yaşandığını dile getiren Yılmaz, "Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Erciş, afetlere hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor. Kızılay, yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getiren bir köprü. Sosyal destek merkezleri de iyilik yapanlar ile iyilik yapılanları bir araya getirecek, daha fazla iyiliğe vesile olacak yerlerdir. Köyden hastaneye gelen kadınlarımız, çocuklarımız, merkezimizde çorbalarını içecek,dinlenecek,yorgunluklarını atacaklar" dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)
Kızılay‘Sosyal Destek Merkezi' açılışı yaptı

 Erciş’te Kızılay Genel Başkanı Prof. Dr. Fatma Meriç Yılmaz'ın katılımıyla ‘Sosyal Destek Merkezi' açılışı yapıldı.
Çınarlı Mahallesi'ndeki törende konuşan Türk Kızılay Genel Başkanı Fatma Meriç Yılmaz, dünyanın ve Türkiye'nin birçok yerinde zorlukların yaşandığını belirterek, "Bir yandan deprem bölgesinde toparlanma aşamasındaki kardeşlerimizi görüyoruz, bir yandan yüreğimiz Gazze için atıyor" dedi.
23 Ekim 2011'de meydana gelen depremde en çok yıkımın Erciş'te yaşandığını dile getiren Yılmaz, "Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Erciş, afetlere hazırlıklı olmanın ne kadar önemli olduğunu biliyor. Kızılay, yardımseverler ile ihtiyaç sahiplerini bir araya getiren bir köprü. Sosyal destek merkezleri de iyilik yapanlar ile iyilik yapılanları bir araya getirecek, daha fazla iyiliğe vesile olacak yerlerdir. Köyden hastaneye gelen kadınlarımız, çocuklarımız, merkezimizde çorbalarını içecek,dinlenecek,yorgunluklarını atacaklar" dedi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.