Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te fırtına okulun çatısını uçurdu

Gündem 08.06.2024 - 19:54, Güncelleme: 08.06.2024 - 19:54 3126+ kez okundu.
 

Erciş’te fırtına okulun çatısını uçurdu

Erciş’te fırtına etkili oldu
Van’ın Erciş ilçesinde aniden çıkan fırtına okulun çatısını uçurdu. Erciş’te öğle saatlerinde etkili olan fırtına ve toz bulutu, vatandaşları korkuttu. Fırtına ve toz bulutunun hayatı olumsuz etkilediği ilçede, Alaattin Sucular İlkokulunun çatısı uçtu. Mahalle sakinlerinin aramasının ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri okulun etrafında güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise vatandaşların zarar görmemesi için etrafa saçılan çatı malzemelerini topladı. Elektrik tellerinin de zarar gördüğü olayda, çatıların uçma anı vatandaşlar tarafından cep telefonlara kaydedildi.
Erciş’te fırtına etkili oldu

Van’ın Erciş ilçesinde aniden çıkan fırtına okulun çatısını uçurdu.
Erciş’te öğle saatlerinde etkili olan fırtına ve toz bulutu, vatandaşları korkuttu. Fırtına ve toz bulutunun hayatı olumsuz etkilediği ilçede, Alaattin Sucular İlkokulunun çatısı uçtu. Mahalle sakinlerinin aramasının ardından olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri okulun etrafında güvenlik önlemleri alırken, itfaiye ekipleri ise vatandaşların zarar görmemesi için etrafa saçılan çatı malzemelerini topladı.
Elektrik tellerinin de zarar gördüğü olayda, çatıların uçma anı vatandaşlar tarafından cep telefonlara kaydedildi.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.