Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ'TE KURBANLIKLAR SATIŞ İÇİN GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Gündem 12.06.2024 - 17:58, Güncelleme: 12.06.2024 - 17:58 3604+ kez okundu.
 

ERCİŞ'TE KURBANLIKLAR SATIŞ İÇİN GÖRÜCÜYE ÇIKTI

KURBANLIKLAR SATIŞ İÇİN GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Ercis ilçesinde küçükbaş  ve büyükbaş kurbanlıklar görücüye çıktı. Her sene olduğu gibi Ercis ilçesinde de Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin Yeşilova Mahallesi'ndeki hayvan pazarında küçük ve büyükbaş kurbanlıklar görücüye çıktı. Özellikle kurbanlıkta kesimi fazla tercih edilen küçükbaş hayvanların pazarlığı ise sıkı geçiyor. Vatandaşların alım gücünün düşük olduğu ifade eden Özal Yardımcı isimli satıcı, “Bayrama sayılı günler kaldı. Vatandaşlar yeni yeni gelmeye başladı. Piyasa durgun, kurbanlık soran çok alan pek yok.İnşallah önümüzdeki saatler ve günlerde açılır. Önümüzde daha günler var. Biz de vatandaşa fiyat konusunda yardımcı oluyoruz” dedi. Koyun almak için fiyatta zorlandığını belirten Ruhi Bayramhan ise, “Kurbanlıklara bakıyoruz. Fiyatlar yüksek. Uygun olanı alacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı. Hayvan pazarında küçük baş hayvanların başlangıç fiyatı on ikibinliradan başlıyor. Bu fiyat otuzbin liraya kadar yükseliyor. Büyükbaş hayvanlarda ise fiyat seksenbin liradan başlıyor. Büyükbaş hayvanlarda yüzseksenbine liraya kadar çıkıyor. Kurbanlık alacaklar ise biraz temkinli davranıyor.(Haber: Sadiye YİGİT)
KURBANLIKLAR SATIŞ İÇİN GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Ercis ilçesinde küçükbaş  ve büyükbaş kurbanlıklar görücüye çıktı.
Her sene olduğu gibi Ercis ilçesinde de Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. İlçenin Yeşilova Mahallesi'ndeki hayvan pazarında küçük ve büyükbaş kurbanlıklar görücüye çıktı. Özellikle kurbanlıkta kesimi fazla tercih edilen küçükbaş hayvanların pazarlığı ise sıkı geçiyor.
Vatandaşların alım gücünün düşük olduğu ifade eden Özal Yardımcı isimli satıcı, “Bayrama sayılı günler kaldı. Vatandaşlar yeni yeni gelmeye başladı. Piyasa durgun, kurbanlık soran çok alan pek yok.İnşallah önümüzdeki saatler ve günlerde açılır. Önümüzde daha günler var. Biz de vatandaşa fiyat konusunda yardımcı oluyoruz” dedi.
Koyun almak için fiyatta zorlandığını belirten Ruhi Bayramhan ise, “Kurbanlıklara bakıyoruz. Fiyatlar yüksek. Uygun olanı alacağız. Allah herkesin yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Hayvan pazarında küçük baş hayvanların başlangıç fiyatı on ikibinliradan başlıyor. Bu fiyat otuzbin liraya kadar yükseliyor. Büyükbaş hayvanlarda ise fiyat seksenbin liradan başlıyor. Büyükbaş hayvanlarda yüzseksenbine liraya kadar çıkıyor. Kurbanlık alacaklar ise biraz temkinli davranıyor.(Haber: Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.