Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Park halindeki kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi

Gündem 13.06.2024 - 08:13, Güncelleme: 13.06.2024 - 08:13 3530+ kez okundu.
 

Park halindeki kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi

Kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi
Van’ın Edremit ilçesinde park halindeki bir kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi. Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Edremit ilçesindeki Galericiler Sitesinde meydana geldi. Sitede park halinde bulunan ve bilinmeyen bir sebepten dolayı alev alan kamyonet, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu diğer araçlara sıçramadan söndürüldü. Kamyonet kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.
Kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi

Van’ın Edremit ilçesinde park halindeki bir kamyonet yanarak kullanılamaz hale geldi.
Alınan bilgilere göre olay, akşam saatlerinde Edremit ilçesindeki Galericiler Sitesinde meydana geldi. Sitede park halinde bulunan ve bilinmeyen bir sebepten dolayı alev alan kamyonet, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu diğer araçlara sıçramadan söndürüldü. Kamyonet kullanılamaz hale gelirken, yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.