Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

Gündem 15.06.2024 - 17:38, Güncelleme: 15.06.2024 - 17:38 3025+ kez okundu.
 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde aracıyla yolu kapatarak eylem yapan şahıs tutuklandı

"SMA HASTALARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPTIM"
Dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" yazılı araçla eylem yaparak yolu trafiğe kapatan şahısla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İfadesinde eylemi SMA hastalarına dikkat çekmek için yaptığını söyleyen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.   15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dün gece üzerinde "SMA" yazılı araçla eylem yaparak köprü trafiğinin çift yönlü trafiğe kapatılmasına neden olan R.C.Ç. isimli şahıs tutuklandı. EYLEM 1 BUÇUK SAAT SÜRDÜ Köprü üzerinde aracını yan çekerek trafiğin durmasına neden olan R.C.Ç. polis ekiplerinin yaklaşık 1,5 saat süren ikna çalışmaları sonucunda teslim olmuş, R.C.Ç.'nin teslim olmasının ardından, ilk olarak Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş trafiğe açılmıştı. Eylemde kullanılan otomobilin çekilmesinin ardından ise köprü tamamen trafiğe açık hale gelmişti. "SMA HASTALARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPTIM" Olay sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan R.C.Ç. gözaltına alınmış ve ifadesinde eylemi, SMA hastalarına dikkat çekmek için yaptığını belirterek "Pişman değilim" demişti. CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.C.Ç. hakkında mahkeme tutuklama kararı verdi. RC.Ç. daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.  
"SMA HASTALARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPTIM"

Dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde "SMA" yazılı araçla eylem yaparak yolu trafiğe kapatan şahısla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İfadesinde eylemi SMA hastalarına dikkat çekmek için yaptığını söyleyen şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dün gece üzerinde "SMA" yazılı araçla eylem yaparak köprü trafiğinin çift yönlü trafiğe kapatılmasına neden olan R.C.Ç. isimli şahıs tutuklandı.

EYLEM 1 BUÇUK SAAT SÜRDÜ

Köprü üzerinde aracını yan çekerek trafiğin durmasına neden olan R.C.Ç. polis ekiplerinin yaklaşık 1,5 saat süren ikna çalışmaları sonucunda teslim olmuş, R.C.Ç.'nin teslim olmasının ardından, ilk olarak Anadolu'dan Avrupa'ya geçiş trafiğe açılmıştı. Eylemde kullanılan otomobilin çekilmesinin ardından ise köprü tamamen trafiğe açık hale gelmişti.

"SMA HASTALARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN YAPTIM"

Olay sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alınan R.C.Ç. gözaltına alınmış ve ifadesinde eylemi, SMA hastalarına dikkat çekmek için yaptığını belirterek "Pişman değilim" demişti.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.C.Ç. hakkında mahkeme tutuklama kararı verdi. RC.Ç. daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.