Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erciş’te kamyonla kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

Gündem 29.06.2024 - 12:11, Güncelleme: 29.06.2024 - 12:11 2405+ kez okundu.
 

Erciş’te kamyonla kamyonet çarpıştı: 3 yaralı

Erciş’te Trafik Kazası
 Erciş'te kamyonla kamyonetin çarpıştı.3 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre, kaza, ilçenin Beyazıt Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri ve plakaları öğrenilemeyen kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.(Haber:Sadiye YİGİT)
Erciş’te Trafik Kazası

 Erciş'te kamyonla kamyonetin çarpıştı.3 kişi yaralandı.
Alınan bilgilere göre, kaza, ilçenin Beyazıt Mahallesi’nde meydana geldi. Sürücülerinin isimleri ve plakaları öğrenilemeyen kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu 3 kişi yaralandı. Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 3 kişi, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.(Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.