Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERCİŞ MERKEZDEN GEÇEN VAN AĞRI KARA YOLUNDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Gündem 03.07.2024 - 07:22, Güncelleme: 03.07.2024 - 07:22 2075+ kez okundu.
 

ERCİŞ MERKEZDEN GEÇEN VAN AĞRI KARA YOLUNDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

VAN AĞRI KARA YOLUNDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
Erciş merkezden geçen Van Ağrı çevre yolunda yol yenileme çalışması devam ediyor. Erciş merkezden geçen bu karayolunda bir kaç yıldır çalışma devam ediyor. Her yıl kısa bir mesafe yapılan yolun bu yıl tamamlanmasını Ercişliler umut ediyor. Her yıl yol çalışması yüzünden rahatsız olan sürücüler bu yolun bir an önce bitmesini istiyorlar.  Bu yıl Erciş karayolu şefliği hizasında başlayan yol çalışması Erciş Karataşlar mevkisine devam ediyor. Çalışma yapılan mesafe trafiğin en yoğun olduğu bölgedir. İlçe merkezine giriş ve çıkışlarda trafik yoğunluğu oluşuyor. Bu çalışma yapılan bölge Van, Iğdır ve İran’ı batı bölgesine bağlayan tek yoldur. Durum böyle olunca trafik yoğunluğu da artıyor. Erciş Şöförler ve Otomobilciler Odası başkanı Yakup Çelik “ Bu yolun yıl içerisinde bitirilmesini istiyoruz. Erciş gelişmiş bir ilçedir. Erciş yolu ve yolları ile güzel anılsın. Erciş doğunun en güzel coğrafyasına sahiptir. Yollarımızda bir an evvel yapılsa bu güzel ilçeye daha fazla olumlu katkısı olur” dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)
VAN AĞRI KARA YOLUNDAKİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Erciş merkezden geçen Van Ağrı çevre yolunda yol yenileme çalışması devam ediyor. Erciş merkezden geçen bu karayolunda bir kaç yıldır çalışma devam ediyor. Her yıl kısa bir mesafe yapılan yolun bu yıl tamamlanmasını Ercişliler umut ediyor. Her yıl yol çalışması yüzünden rahatsız olan sürücüler bu yolun bir an önce bitmesini istiyorlar. 
Bu yıl Erciş karayolu şefliği hizasında başlayan yol çalışması Erciş Karataşlar mevkisine devam ediyor. Çalışma yapılan mesafe trafiğin en yoğun olduğu bölgedir. İlçe merkezine giriş ve çıkışlarda trafik yoğunluğu oluşuyor. Bu çalışma yapılan bölge Van, Iğdır ve İran’ı batı bölgesine bağlayan tek yoldur. Durum böyle olunca trafik yoğunluğu da artıyor. Erciş Şöförler ve Otomobilciler Odası başkanı Yakup Çelik “ Bu yolun yıl içerisinde bitirilmesini istiyoruz. Erciş gelişmiş bir ilçedir. Erciş yolu ve yolları ile güzel anılsın. Erciş doğunun en güzel coğrafyasına sahiptir. Yollarımızda bir an evvel yapılsa bu güzel ilçeye daha fazla olumlu katkısı olur” dedi. (Haber:Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.