Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

MUHBET NiNENİN BEŞ PARMAĞINDA BEŞ MARİFET

Sanat 16.07.2024 - 08:05, Güncelleme: 16.07.2024 - 08:05 1796+ kez okundu.
 

MUHBET NiNENİN BEŞ PARMAĞINDA BEŞ MARİFET

Muhbet Bedir ninenin beş parmağında beş marifet vardır
Muhbet Bedir ninenin beş parmağında beş marifet vardır. Muhbet Bedir Teyze bu yaşta genç kadınlara örnek oluyor. Evde çöpe gidecek her şeyi el emeği göz nuru ile ekonomiye kazandırıyor. Evde yorgan yüzlerinden artan kumaş parçalarından birbirinden güzel seccade yapıyor. Yaptığı bu seccadeleri parasız isteyenlere veriyor.Keçi yününden birbirinden güzel kışlık elgivenler yapan Muhbet Nine’’ Ben elimde iş olmadığı zaman sıkılıyorum. Sürekli bir işle uğraşarak mutlu oluyoru’’dedi. ( Haber: Sadiye YİGİT)
Muhbet Bedir ninenin beş parmağında beş marifet vardır

Muhbet Bedir ninenin beş parmağında beş marifet vardır.
Muhbet Bedir Teyze bu yaşta genç kadınlara örnek oluyor. Evde çöpe gidecek her şeyi el emeği göz nuru ile ekonomiye kazandırıyor. Evde yorgan yüzlerinden artan kumaş parçalarından birbirinden güzel seccade yapıyor. Yaptığı bu seccadeleri parasız isteyenlere veriyor.Keçi yününden birbirinden güzel kışlık elgivenler yapan Muhbet Nine’’ Ben elimde iş olmadığı zaman sıkılıyorum. Sürekli bir işle uğraşarak mutlu oluyoru’’dedi.
( Haber: Sadiye YİGİT)

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.