Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çaldıran'da sağanak sele neden oldu

Asayiş 21.07.2024 - 12:02, Güncelleme: 21.07.2024 - 12:02 2234+ kez okundu.
 

Çaldıran'da sağanak sele neden oldu

sağanak sele neden oldu
Van'ın Çaldıran ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu. Edinilen bilgiye göre, Çaldıran ilçesinde öğleden sonra etkili olan yağışlar, dere yatakların taşmasına neden oldu. Özellikle ilçeye bağlı Başeğmez Mahallesi'nde derelerin taşarak, yaşam alanlarında su baskınları meydana geldiği ihbarı üzerine bölgeye 3 araçlık AFAD ekipleri sevk edildi. Söz konusu bölgede AFAD İl Müdürü Mehmet Ulutaş’ın başkanlığında yürütülen müdahale ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.
sağanak sele neden oldu

Van'ın Çaldıran ilçesinde etkili olan sağanak yağış sele neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Çaldıran ilçesinde öğleden sonra etkili olan yağışlar, dere yatakların taşmasına neden oldu. Özellikle ilçeye bağlı Başeğmez Mahallesi'nde derelerin taşarak, yaşam alanlarında su baskınları meydana geldiği ihbarı üzerine bölgeye 3 araçlık AFAD ekipleri sevk edildi. Söz konusu bölgede AFAD İl Müdürü Mehmet Ulutaş’ın başkanlığında yürütülen müdahale ve iyileştirme çalışmaları devam ediyor.

Van HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.