Sitenin solunda giydirme reklamı denemesidir
Sitenin sağında bir giydirme reklam

Iğdır'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var

Gündem 21.08.2024 - 19:31, Güncelleme: 21.08.2024 - 19:31 4011+ kez okundu.
 

Iğdır'da yolcu otobüsü kaza yaptı: Yaralılar var

Iğdır-Tuzluca karayolunda bir yolcu otobüsü, şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile önce boş su kanalına, ardından mısır tarlasına girdi
Iğdır-Tuzluca karayolunda bir yolcu otobüsü, şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile önce boş su kanalına, ardından mısır tarlasına girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 2'si ağır 14 kişi yaralandı. Kaza, Iğdır-Tuzluca karayolu Çalpala köyü mevkiinde meydana geldi. Hüseyin Safa'nın (59) kullandığı 61 S 2150 plakalı yolcu otobüsü, önce boş su kanalına, ardından mısır tarlasına girdi. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 2'si ağır 14 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Iğdır-Tuzluca karayolunda bir yolcu otobüsü, şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile önce boş su kanalına, ardından mısır tarlasına girdi

Iğdır-Tuzluca karayolunda bir yolcu otobüsü, şoförünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi ile önce boş su kanalına, ardından mısır tarlasına girdi. Kazada ilk belirlemelere göre 2'si ağır 14 kişi yaralandı.
Kaza, Iğdır-Tuzluca karayolu Çalpala köyü mevkiinde meydana geldi. Hüseyin Safa'nın (59) kullandığı 61 S 2150 plakalı yolcu otobüsü, önce boş su kanalına, ardından mısır tarlasına girdi. İhbar üzerine kaza yerine itfaiye, polis, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 2'si ağır 14 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Iğdır Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Iğdır HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ercisgazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.